Tuesday, October 23, 2012

Hobi baru bila blogging


Assalamualaikum kepada semua... sejak dua menjak ni, saya perasan saya ada hobi baru masa blogging... nak tahu apa??

KUMPUL HEADER-HEADER BLOG LAIN



sejak dah tukar laptop...jadi yang header lama2 semua...dah ter-delete... ni semua koleksi header blog mahupun banner segmen, give away, contest... ingat nak teruskan mengumpul...tujuan menggumpul?? lebih kurang macam souvenir bila datang blog mereka...

sebab saya nyer header simple sangat...
minat tengok header blog lain...

owh...blog-walking, blog-jogging pun hobi masa blogging jugak

23 comments:

Jue Jaynee said...

hihikkkkk header jue yg xcute pun ada

Anisa Anuar said...

harus la... =) okay aje la jue

xXx chaos xXx said...

nee san~ i saw mine~ weee~

hazwan hairy said...

eh ada juga..haha

Rozuan Ismail said...

wah!! wat simpanan ye. nanti bila nak buat header baru ada ilham kan

Rozuan Ismail said...

header blog kita ada jugaklah.uhuh

Anisa Anuar said...

tu la....nak kumpul lagi ni...giler header dah...wahahahha *gelak jahat*

Yana Aina said...

header yana pon ada ... hehehhh jom BW ^^

miz ruha said...

header sy pun ada...
teruskan kumpul header... :)

Isabel Diaz said...

hahaha, sama tapi saya kumpul header yang orang bagi jark :)

Anisa Anuar said...

akan ku kumpul lagi...wahahaha..
isabel,bestnya org bg header...

Anonymous said...

hobi menarik tu, KA pown header simple mimple je

Cikgu Ma said...

bagusnya kumpul header/ banner blogger..saya punyer header pun kdg2 delete jer...yg lama2..hehe

Encik H said...

saya ada header, lana buatkan..tapi belum publish..hehehe

Anisa Anuar said...

KA...tak pe...suka header simple but nice jugak...

Cikgu Ma, hehehe...tu la..simpan lagi..

Encik H...dah publish habaq mai ok?

Haruno Hana 하나 said...

hobi unik ^^ hehe.. tp kalo jumpa blog yg ada header lawa2 mmg rasa nk printscreen je :)

Anisa Anuar said...

kan...hahhaa... =)
nasib xle nk grab

Kancil 8349 said...

tahniah

Hazmin Hamudin said...

Blog saya jugak yang tiada header.. Sekadar tulisan melepaskan batuk ditangga sahaja.. Hehe

Mila Ahmad said...

nape header saya takde eh ? tetiba je kan hehehe...

Anisa Anuar said...

tengah nak kumpul lagi ni...

Remy hazza said...

he3.... header remy biasa jer.... tapi ada dua kat pic tu...... he3...ohsemmm kan....

Anisa Anuar said...

harus la awesome!!!

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...