Tuesday, October 02, 2012

Makanan yang menggembirakan saya...


Assalamualaikum kepada semua yang singgah kat blog..
dan kepada follower yang baru meng-follow blog yang simple ni...
kali ni saya nak share makanan yang boleh menggembirakan saya..

nak tahu, bila saya stress ke...rasa kepala nak meletup..
mula-mula saya akan cari AIS-KRIM..flavor apa?? harus la coklat..
tapi...semua saya balun aje...lebih-lebih lagi kalau ais-krim tu orang belanje..
tah kenapa...rasa ais-krim tu lagi sedap bila orang belanje..

dari en.google

tak kan tu je? ais-krim terpaksa ku tolak jika..tekak ku sakit
atau....saya selsema+batuk...kan buat lagi teruk...
kalau kes begini...boleh jadi...saya nak...BURGER...yummy..
kalau ada mayonise yang melimpah2...hahaha...okay tipu je...
senang citer burgeryang macam mana saya suka 
QUARTER POUNDER!!!
apa?? ada geng suka ni jugak?? 
dr en.google
korang pulak macam mana?? apa makanan yang boleh menggembirakan korang..

Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...