Wednesday, October 24, 2012

Aku vs Mereka


Assalamualaikum kepada semua..
nak tunjuk beberapa orang yang dikatakan saya mirip mereka..

masa sekolah dulu,kawan-kawan dok habaq...tah mana rupanya...
kalau gaduh dengan adik, dia panggil aku nama "oii..Sammy Chang!!"

kenyataan dari sepupu time kenduri dulu..
puas belek muka ni, mana yang samanya...

latest dari mak long dan kak siti, sabar je la..

lee min ho dalam citer faith


dan ini aku...bermodelkan ais krim..

sumber gambar semua dari google kecuali gambar last..

sama ke?? macam tak leh terima kenyataan..
p/s: hanya la sekadar bacaan ringan yang tak ada kena-mengena nak
perasan atau menjual publisiti murahan..

7 comments:

Aiman Ayie said...

-.- acana last2 boleh dipadankan muka dengan pelakon laki tuhh pulak.

an, semua kat atas tu tak kenai. haha.

for me, ramai kata macam que haidar *time sekolah. :D

aku HaniAsyira said...

ada pe gak sama.. retis tuh.. huuu

miz ruha said...

boleh plak lee min ho terselit kat situ...

sama tang mane ye...?
nak pikir jap...

Haruno Hana 하나 said...

ada iras2.. hehe.. tak tahannya Lee Min Ho terlibat sekali.. hee :)

Anisa Anuar said...

Lee Minho tu...katanya tang mata ada,pipi...pening2...kuang2

Encik H said...

meh try bagi signature sikit..kot2 sama..hahaha

Anisa Anuar said...

nnt2 try...encik H

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...