Wednesday, October 24, 2012

Aku vs Mereka


Assalamualaikum kepada semua..
nak tunjuk beberapa orang yang dikatakan saya mirip mereka..

masa sekolah dulu,kawan-kawan dok habaq...tah mana rupanya...
kalau gaduh dengan adik, dia panggil aku nama "oii..Sammy Chang!!"

kenyataan dari sepupu time kenduri dulu..
puas belek muka ni, mana yang samanya...

latest dari mak long dan kak siti, sabar je la..

lee min ho dalam citer faith


dan ini aku...bermodelkan ais krim..

sumber gambar semua dari google kecuali gambar last..

sama ke?? macam tak leh terima kenyataan..
p/s: hanya la sekadar bacaan ringan yang tak ada kena-mengena nak
perasan atau menjual publisiti murahan..

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...