Thursday, October 04, 2012

Review Movie : Hotel Transylvania


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak..
terima kasih kerana masih setia singgah ke blog ni...
review movie kali ni pasal cerita Hotel Transylvania 
yang kini kutipan paling banyak untuk minggu ni
iaitu sebanyak $42.5M
genre: komedi dan animation

saya tempoh hari tonton 3D untuk cerita ni....bagi saya,memang best bila tengok ramai-ramai..
effect 3D yang part bila Dracula tiba-tiba naik angin...woooo....seram okay..
rating : 4 daripada 5

sinopsis ringkas
Dracula (Adam Sandler) bina Hotel Transylvania untuk kaum-kaum sejenis dia
monster dan sekeluarga mereka...bebas untuk jadi monster daripada diganggu oleh kaum manusia..
Anak Dracula, Mavis (Selena Gomez) nak sambut birthday yang ke 118..
time tu...semuanya berubah...bila ada seorang manusia datang hotel tu..
Jonathan (Andy Samberg)


bila tengok cerita ni..Dracula tu mengingat saya kat bapak saya...
punya la protective untuk anaknya...sweet gitu...hehe..

siapa yang belum tengok,pergi la tengok...

8 comments:

  1. Wahhh ada suara Selena Gomez juga dlm movie ni.. mcm best jer ;D

    ReplyDelete
  2. aah...mula2 tak cam suara dia...bila ada part nyanyi...hehehe baru perasan

    ReplyDelete
  3. malam satg nk p tgk cita ni....

    ReplyDelete
  4. wahhhhh.... nak tgk tp xtaw lah entah bile

    ReplyDelete
  5. smlm g mall dkt rumah nie sbb nk tgk citer nie. punye la smgt . smpai je sana. diorg tak tyang citer nie smlm. hukhuk

    ReplyDelete
  6. tak pe2...korang pi tgk dlu....pastu...buat review jugak...sure puas hati

    ReplyDelete
  7. hahaha.. akak baru pi tengok last week dengan bekas abang ipar nisa.. bwahahaha!~~~

    ReplyDelete
  8. ahaha...awat pi dgn dia lak kak fatin..

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post