Review Movie : Hotel Transylvania


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak..
terima kasih kerana masih setia singgah ke blog ni...
review movie kali ni pasal cerita Hotel Transylvania 
yang kini kutipan paling banyak untuk minggu ni
iaitu sebanyak $42.5M
genre: komedi dan animation

saya tempoh hari tonton 3D untuk cerita ni....bagi saya,memang best bila tengok ramai-ramai..
effect 3D yang part bila Dracula tiba-tiba naik angin...woooo....seram okay..
rating : 4 daripada 5

sinopsis ringkas
Dracula (Adam Sandler) bina Hotel Transylvania untuk kaum-kaum sejenis dia
monster dan sekeluarga mereka...bebas untuk jadi monster daripada diganggu oleh kaum manusia..
Anak Dracula, Mavis (Selena Gomez) nak sambut birthday yang ke 118..
time tu...semuanya berubah...bila ada seorang manusia datang hotel tu..
Jonathan (Andy Samberg)


bila tengok cerita ni..Dracula tu mengingat saya kat bapak saya...
punya la protective untuk anaknya...sweet gitu...hehe..

siapa yang belum tengok,pergi la tengok...
8 comments

Popular Posts