Monday, October 08, 2012

"Aduh Silaunya"

dari google



Assalamualaikum kepada semua...dan hye...apa yang silau ni?? baru-baru ni...saya drive di highway..tiba-tiba... *flash camera* amik kau...kena caught on camera kat high way, betul-betul jalan Putrajaya ni... aduhhh sape yang kena ni? kereta aku ke?? jangan la...
rasa macam dah bawak slow... tapi serious bila malam, flash dia mak aiiihhh bila buta dua bijik mata ku ini...
saya dengar semua yang caught on camera tu...semua akan update terus secara online kat lawan web yang bertanggungjawab... disebabkan kadang-kadang ada jugak terlepas pandang dan tak berapa yakin mana camera nya....mungkin lepas ni...bawak kereta dengan speed average 50-60km/j...

berdasarkan pemerhatian saya sendiri, especially kat Putrajaya sendiri...bila nampak je signboard "Zon Operasi Kamera" semua kereta akan mula slow... korang macam mana bila hadapi perkara yang macam ni?



Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...