Monday, October 08, 2012

"Aduh Silaunya"

dari google



Assalamualaikum kepada semua...dan hye...apa yang silau ni?? baru-baru ni...saya drive di highway..tiba-tiba... *flash camera* amik kau...kena caught on camera kat high way, betul-betul jalan Putrajaya ni... aduhhh sape yang kena ni? kereta aku ke?? jangan la...
rasa macam dah bawak slow... tapi serious bila malam, flash dia mak aiiihhh bila buta dua bijik mata ku ini...
saya dengar semua yang caught on camera tu...semua akan update terus secara online kat lawan web yang bertanggungjawab... disebabkan kadang-kadang ada jugak terlepas pandang dan tak berapa yakin mana camera nya....mungkin lepas ni...bawak kereta dengan speed average 50-60km/j...

berdasarkan pemerhatian saya sendiri, especially kat Putrajaya sendiri...bila nampak je signboard "Zon Operasi Kamera" semua kereta akan mula slow... korang macam mana bila hadapi perkara yang macam ni?



6 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

KAT TMPAT DEQ .. KAMERA JE ADE .. TP XFUNGSI PUN .. HAISH

Anisa Anuar said...

ok la tu xfungsi...hehehe

shinji izac said...

ish...jgn nk tggu bila dalam zon camera, baru nk slow..

ikut je had laju, biar pun rasa slow macam gaban..
yg penting,selamat n tak kena saman :)

Anisa Anuar said...

tu la shinji....tp kalau slow sangat...nnt ada pulak yg hon2 dari belakang...

biar lambat asal selamat ek...

Fendy said...

tiba2 jadi slow kan..haha

Anisa Anuar said...

tahu xpe... what to do

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...