Monday, October 22, 2012

Blog Review #3 : Miz Ruha


Assalamualaikum kepada semua... review blog lagi.. kali ni Miz ruha punya turn...


saya mula kenal blog Miz ruha, bila join segmen Lesen beliau.. SINI
punya la excited dengar segmen ni, terus join...dan apa lagi time tu mula la kami berkenalan sambil singgah-menyinggah ke blog masing-masing...
baru-baru ni Miz Ruha dapat sponsor domain, uihhh tumpang happy la... rezeki dia... =)
kalau perasan kat sidebar blog Miz ruha ni ada cerpen pendek "Mak, Aku Mahu kahwin!" boleh la baca sekali...mungkin bagi idea ke...
haaa!!! awesome tak?? hehehe...singgah je blog ni...friendly empunya blog ni..rajin blog-walking jugak..opss ter-usha pulak...

kepada miz ruha, terima kasih sebab masih lagi setia datang blog saya yang serba banyak kekurangan sejak segmen Lesen tu... teruskan menulis, berkarya... chaiyok3!!!

Review blog #1

Review blog #2

7 comments:

Cik Zaniff said...

sy pn br je knal Miz Ruha..
slmt BW eh..:)

Mushi Mushi said...

nice :)

miz ruha said...

haha! thanks... ^_^
nisa pun rajin sangat datang blog sy.. :)

hazwan hairy said...

wahh...dah review..chaiyok2..best lah xbz..hahaha

Fendy said...

curi sama tgk blog ni...miz ruha dpt domain kan....bagus2...jeles tol

Anisa Anuar said...

*gelak malu2 je...*

*speechless*

Remy hazza said...

yang nie pun remy nak pi terjah jugak........

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...