Monday, October 22, 2012

Blog Review #3 : Miz Ruha


Assalamualaikum kepada semua... review blog lagi.. kali ni Miz ruha punya turn...


saya mula kenal blog Miz ruha, bila join segmen Lesen beliau.. SINI
punya la excited dengar segmen ni, terus join...dan apa lagi time tu mula la kami berkenalan sambil singgah-menyinggah ke blog masing-masing...
baru-baru ni Miz Ruha dapat sponsor domain, uihhh tumpang happy la... rezeki dia... =)
kalau perasan kat sidebar blog Miz ruha ni ada cerpen pendek "Mak, Aku Mahu kahwin!" boleh la baca sekali...mungkin bagi idea ke...
haaa!!! awesome tak?? hehehe...singgah je blog ni...friendly empunya blog ni..rajin blog-walking jugak..opss ter-usha pulak...

kepada miz ruha, terima kasih sebab masih lagi setia datang blog saya yang serba banyak kekurangan sejak segmen Lesen tu... teruskan menulis, berkarya... chaiyok3!!!

Review blog #1

Review blog #2
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...