Saturday, October 13, 2012

Perangai pelik saya...


Assalamualaikum semua...dan hye...kepada yang singgah...saya harap semua terhibur dengan apa yang saya post kan... memang suka bercerita... idea post kali ni...secara tiba-tiba..semua ada perangai pelik kan...nak tahu apa perangai pelik saya??

bagi saya pelik...tapi...itu la saya..ada banyak taw... antaranya suka tangkap gambar orang tidur... secara jujurnya, memang saya ada koleksi orang tidur... antara yang jadi mangsa adik-adik saya, kawan-kawan (terutama tidur dalam kelas) tapi lately saya tak dapat nak buat koleksi sangat...jadi perangai pelik saya ni...terkubur buat sementara waktu...

kedua...cakap sorang-sorang...uihhh gila ke hape...jangan risau...technically je macam cakap sorang-sorang...sebenarnya cakap dengan diri sendiri...dan yea...pernah jugak...terkantoi kat orang..sebab cakap agak kuat dengan diri sendiri tu...

korang pernah dengar cerita saya.. pasal...err... KATAK saya tak boleh langsung nampak kelibat katak...tak la sampai pengsan...just urgghhh tak boleh...dan cerita ini jugak... normal je kan?? cakap terima kasih kat mesin ATM tu...

korang pun mesti ada jugak kan perangai pelik...ada yang sama ke?? terasa macam banyak pulak perangai pelik saya ni...

8 comments:

Encik H said...

2nd!!

Encik H said...

perangai pelik ea..aaa..ape yer..tak suka jawab call..tak suka save no fon..aaa..jap sambung fikir..>.<

Anisa Anuar said...

amboi....pelik jgk tu encik H...

Mk Syahir said...

hehehe baru boleh komen..

tak cukup pelik lagi..

perangai pelik wa..taip entry sambil berenang kuak lentang sambil masak megi..pelik x?hahaha :p

Rozuan Ismail said...

haha. bahaya nih nak tido.nanti ada org tgkap gmbr

Cikgu Ma said...

ada satu sikap pelik saya...tapi tak leh kongsi..malu...haha...

Michelle Hopell said...

suka cakap sorang2 tu sama la ngan kita :D

Anisa Anuar said...

ada2 je la korang ni...=)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...