Saturday, October 13, 2012

Perangai pelik saya...


Assalamualaikum semua...dan hye...kepada yang singgah...saya harap semua terhibur dengan apa yang saya post kan... memang suka bercerita... idea post kali ni...secara tiba-tiba..semua ada perangai pelik kan...nak tahu apa perangai pelik saya??

bagi saya pelik...tapi...itu la saya..ada banyak taw... antaranya suka tangkap gambar orang tidur... secara jujurnya, memang saya ada koleksi orang tidur... antara yang jadi mangsa adik-adik saya, kawan-kawan (terutama tidur dalam kelas) tapi lately saya tak dapat nak buat koleksi sangat...jadi perangai pelik saya ni...terkubur buat sementara waktu...

kedua...cakap sorang-sorang...uihhh gila ke hape...jangan risau...technically je macam cakap sorang-sorang...sebenarnya cakap dengan diri sendiri...dan yea...pernah jugak...terkantoi kat orang..sebab cakap agak kuat dengan diri sendiri tu...

korang pernah dengar cerita saya.. pasal...err... KATAK saya tak boleh langsung nampak kelibat katak...tak la sampai pengsan...just urgghhh tak boleh...dan cerita ini jugak... normal je kan?? cakap terima kasih kat mesin ATM tu...

korang pun mesti ada jugak kan perangai pelik...ada yang sama ke?? terasa macam banyak pulak perangai pelik saya ni...
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...