Saturday, October 06, 2012

GIVEAWAY ENTRI KE-1000 BLOG AESYA ZAELOUS


Assalamualaikum kepada semua...dan hye juga..yea..kamu tu..
Aesya Zaelous tengah berbesar hati nak buat give away sempena entri dia dah mencecah 1000
wooo...hebat tu...dan saya...nak support GA ni...pakat nak join la..
blog ni antara yang saya akan terjah..
mungkin sebab kartun dia yang comel gitu...hehhee
kebanyakkan entri dia pun best jugak...ada je idea dia..


jadi berdasarkan syaratnya..
kena follow blog Aesya Zaelous..uihhh terlebih follow...so..QUALIFY!!!!

nak tag sape ea...
boleh tak nak tag semua...terutama yang memang dah lama follow blog Aesya Zaelous ni..

meh la memeriahkan nya... 

support other blogger GA

5 comments:

Everything's Everythings said...

Wahhh.. berapa lama lah dia berblogging tu smpai 1k entry >.<

Anisa Anuar said...

lama dah rsenye....

Remy hazza said...

support jgn tak support !!!!! baru namanya kawan.....

Anisa Anuar said...

tak ada hal la nak support ni...*gaya penuh semangat*

Aesya Zealous said...

thanks join.. tunggu utk pengumuman pemenang ya :)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...