Monday, October 15, 2012

bila perempuan shopping...


Assalamualaikum kepada semua...dan hye dari saya..
hari ni Blogspot macam ada masalah je..tapi tu tak mematahkan saya 
untuk update dan terus update lagi..hehehe (^_^)
kepada yang tak tahu apa yang terjadi dengan blogspot, tekan INI

jadi...bila perempuan shopping...
cliche la perempuan amat sinonim dengan shopping....
mereka mampu shopping berjam-jam, tahu mana ada Mega Sale..
bila perempuan shopping, ada sahaja yang dibelinya..
tapi tak lupa jugak pada yang hanya 'window-shopping'
walaupun sekadar 'window-shopping' ada baiknya taw..
salah satunya, kita berjalankan..jadi...badan kita bergerak..
ala-ala indoor jogging gitu..

ada yang jenis bila shopping, belek setiap item berjam-jam lamanya..
ada pula yang hanya membeli tanpa kira kualiti mahupun harga..
ada pula yang tak hiraukan kualiti tapi lebih pentingkan harga, jimat katanya..
macam-macam ragam kita boleh tengok..
tapi yang pasti perempuan beli dah datang mood shopping..
sekali banyak terus dibelinya..

jadi para jejaka dan lelaki,yang mungkin temankan kakak, adik, mak
dan mungkin juga makwe...diharap banyakkan bersabar
bila situasi ni berlaku...
dan...waktu ini la anda amat diperlukan untuk mengangkat barang-barang mereka..
contohnya seperti dia ni,Fad namanya...dia temankan saya membeli..
saya ni bukan nak sangat membeli waktu itu..
tapi hari tu nampak baju hoodies kotak-kotak kaler purple,
nampak swag (bergaya) gitu, terus decide nak beli..
ni semua gara-gara budak ni la...kalau tak...tak ada rasanya nak shopping..

jadi model pegang barang laaa...walaweii..

jadi...bila perempuan shopping...

layankan aje la ek..jangan ditegur~~ (^_^)


Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...