Monday, October 22, 2012

Review Blog #2 : Jue Jayn


Assalamualaikum semua....untuk blog review yang kedua ini khas untuk blog Jue Jaynee...


saya bebesar hati untuk review kan blog ni...dan saya harap anda semua blog datang terjah, serbu, serang (in a good way) dan follow pada blog yang serbu ungu ni...ohh, ada purple-lover jugak kat sana? dari header kita boleh tahu detail mengenai tuan punya blog...

saya mula kenal blog ni pun daripada Segmen Miz Ruha | Lesen dengan cerita lesen dia...

kepada Jue...teruskan menulis dan semoga berjaya dalam dunia blog yang penuh ranjau berduri ni...rajin-rajin blog-walking kat sini taw...kikikkikikiii

Baca ni jugak,yea....
Review Blog #1

-Sokong Blogger Lain untuk dunia blog yang selamat-

10 comments:

  1. jom kita pi terjah ramai ramai......

    ReplyDelete
  2. sila-sila la terjah yea semua... =)

    ReplyDelete
  3. hihiiikkk,..tq...so sweet

    ReplyDelete
  4. ok nnti kita terjah ye, x nak review blog KA ke hehehe

    ReplyDelete
  5. ur welcome jue...

    insya-Allah...boleh je nk review kn blog KA =)

    ReplyDelete
  6. sudah follow dia...dia pun rajin komen2 kt entry saya ^_^

    ReplyDelete
  7. wahhh...dia selalu terjah cikgu ma jgk ea

    ReplyDelete
  8. jue sangat rajin komen entri orang... :)

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post