Monday, October 22, 2012

Review Blog #2 : Jue Jayn


Assalamualaikum semua....untuk blog review yang kedua ini khas untuk blog Jue Jaynee...


saya bebesar hati untuk review kan blog ni...dan saya harap anda semua blog datang terjah, serbu, serang (in a good way) dan follow pada blog yang serbu ungu ni...ohh, ada purple-lover jugak kat sana? dari header kita boleh tahu detail mengenai tuan punya blog...

saya mula kenal blog ni pun daripada Segmen Miz Ruha | Lesen dengan cerita lesen dia...

kepada Jue...teruskan menulis dan semoga berjaya dalam dunia blog yang penuh ranjau berduri ni...rajin-rajin blog-walking kat sini taw...kikikkikikiii

Baca ni jugak,yea....
Review Blog #1

-Sokong Blogger Lain untuk dunia blog yang selamat-

10 comments:

Remy hazza said...

jom kita pi terjah ramai ramai......

Yana Aina said...

jom... meramaikn kwn.

Anisa Anuar said...

sila-sila la terjah yea semua... =)

Jue Jaynee said...

hihiiikkk,..tq...so sweet

Anonymous said...

ok nnti kita terjah ye, x nak review blog KA ke hehehe

Anisa Anuar said...

ur welcome jue...

insya-Allah...boleh je nk review kn blog KA =)

Cikgu Ma said...

sudah follow dia...dia pun rajin komen2 kt entry saya ^_^

Anisa Anuar said...

wahhh...dia selalu terjah cikgu ma jgk ea

miz ruha said...

jue sangat rajin komen entri orang... :)

hazwan hairy said...

terjahhh!!!

#68 WORDLESS WEDNESDAY