Monday, October 22, 2012

Review Blog #2 : Jue Jayn


Assalamualaikum semua....untuk blog review yang kedua ini khas untuk blog Jue Jaynee...


saya bebesar hati untuk review kan blog ni...dan saya harap anda semua blog datang terjah, serbu, serang (in a good way) dan follow pada blog yang serbu ungu ni...ohh, ada purple-lover jugak kat sana? dari header kita boleh tahu detail mengenai tuan punya blog...

saya mula kenal blog ni pun daripada Segmen Miz Ruha | Lesen dengan cerita lesen dia...

kepada Jue...teruskan menulis dan semoga berjaya dalam dunia blog yang penuh ranjau berduri ni...rajin-rajin blog-walking kat sini taw...kikikkikikiii

Baca ni jugak,yea....
Review Blog #1

-Sokong Blogger Lain untuk dunia blog yang selamat-

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini