Monday, October 22, 2012

Review Blog #2 : Jue Jayn


Assalamualaikum semua....untuk blog review yang kedua ini khas untuk blog Jue Jaynee...


saya bebesar hati untuk review kan blog ni...dan saya harap anda semua blog datang terjah, serbu, serang (in a good way) dan follow pada blog yang serbu ungu ni...ohh, ada purple-lover jugak kat sana? dari header kita boleh tahu detail mengenai tuan punya blog...

saya mula kenal blog ni pun daripada Segmen Miz Ruha | Lesen dengan cerita lesen dia...

kepada Jue...teruskan menulis dan semoga berjaya dalam dunia blog yang penuh ranjau berduri ni...rajin-rajin blog-walking kat sini taw...kikikkikikiii

Baca ni jugak,yea....
Review Blog #1

-Sokong Blogger Lain untuk dunia blog yang selamat-

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini