Friday, October 19, 2012

SEGMEN : UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK


Assalamualaikum kepada semua... pagi-pagi bukak blog tengok Kak Mia tag untuk segmen ni.. Saya bebesar hati untuk sertai sama.. okay, mula-mula kita tepek dulu banner yang kiut-miut ni..


ramai jugak yang join segmen ni...pada mulanya saya cuma wish selamat bersegmen je.. haa?? tarikh tutupnya 20/10 ?? fuhh nasib sempat..

nak print screen dulu follower yang ada



Boleh la...dengan seramai ini..hidup jugak Anisa's Corner ni..
terima kasih semua..

saya ingin tag...owh lebih manis lagi...
saya ingin mempelawa KHY dan xXxCHAOSxXx
boleh kan? nak tolong blogger ni lagi up kan follower mereka..
sebab blog mereka awesome...unique in their own way..

kepada Aida, salam perkenalan dari saya..
saya akan datang singgah blog awak dari masa ke semasa..
diharapkan selepas dari segmen kita akan bertegur sapa..dan
kunjung mengunjung.. hehehe dah rasa blog ni macam rumah pulak..

HAPPY SEGMENT EVERYONE!!

15 comments:

Mia Liana said...

wahhhhh bestnya. terima kasih ya.... muahhssss...

Anisa Anuar said...

sama2 kak...okay je... =)

Mk Syahir said...

wahh..selamat menambah follower :)

selamat bersegmen :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN ANISA >,<

Anisa Anuar said...

insya-Allah MK...thanks MK, dedeq =)

hazwan hairy said...

satg ada msa blh buat...siapkan kja yg berlmbak22222222 ni..hahaha

Anisa Anuar said...

HH cepat2 setelkan...nak buat segmen pun xlama la... sungguh ni..

Jue Jaynee said...

gdluck dear..hihihi

Zie Madini said...

rajin nya join segmen. zie gak yg malas...hehehe

syafiqah said...

dari segmen yg sme , done follow you :-
http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

jemput meriahkan GA ni
-->http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/hot-and-super-giveaway-by-fatimah.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN: UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK..

http://www.erazfadli.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

Remy hazza said...

selamat bersegmen..... semoga berjaya nanti.....

Cik Amal said...

dah follow dear
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

Ammyzyliyana said...

Hye.. dr segmen yg sama.. done follow

ammyzyliyana.blogspot.com

Mia Liana said...

mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...