SEGMEN : UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK


Assalamualaikum kepada semua... pagi-pagi bukak blog tengok Kak Mia tag untuk segmen ni.. Saya bebesar hati untuk sertai sama.. okay, mula-mula kita tepek dulu banner yang kiut-miut ni..


ramai jugak yang join segmen ni...pada mulanya saya cuma wish selamat bersegmen je.. haa?? tarikh tutupnya 20/10 ?? fuhh nasib sempat..

nak print screen dulu follower yang ada



Boleh la...dengan seramai ini..hidup jugak Anisa's Corner ni..
terima kasih semua..

saya ingin tag...owh lebih manis lagi...
saya ingin mempelawa KHY dan xXxCHAOSxXx
boleh kan? nak tolong blogger ni lagi up kan follower mereka..
sebab blog mereka awesome...unique in their own way..

kepada Aida, salam perkenalan dari saya..
saya akan datang singgah blog awak dari masa ke semasa..
diharapkan selepas dari segmen kita akan bertegur sapa..dan
kunjung mengunjung.. hehehe dah rasa blog ni macam rumah pulak..

HAPPY SEGMENT EVERYONE!!

15 comments

Popular Posts