Sunday, October 14, 2012

Seseorang perlu cakapkan...


Assalamualaikum kepada semua dan hye semua...
kenapa tajuk post saya macam tu..dan memang pun..
seseorang perlu cakapkan..dan orang tu adalah saya..
mula-mula tengok komen ni.. saya print screen dari blog Fendy 


saya harap tak ada yang salah anggap...mungkin ada yang menyatakan..

"elehhh...berlagak gila minah ni...follower baru banyak tu...dah kecoh...
tu pun aku follow kau taw tak!!!"

first of all, saya dengan senang hati menyatakan saya tak paksa anda untuk follow saya..
memang secara jujurnya, seronok ramai follower dan 
memang betul tak ada follower, tak meriah la blog tu kan...
tanpa follower, mana la wujudnya Anisa's Corner ni kan..
bagi saya, saya lebih suka ada 'peminat setia' yang membaca..
sebab tu selain dari blogspot, saya guna medium facebook sebagai orang tahu cerita saya..
orang tak jadi follower saya pun boleh baca kan..

tiap-tiap hari saya update post..well...lately lagi kerap la..
update bukan nak giler follower....tidak sama sekali...
banyak sangat nak bercerita..kat putrajaya nak cerita kat siapa pun..
blog ni la tempat nak bertukang karut nye pun...
tu yang jadi rajin blog-walking jugak tu...facebook tu takat nak chat..
tu la..saya sekarang memang dah 'melekat' dengan blog..

disini jugak saya nak ucapkan terima kasih kepada yang follow saya dengan seikhlas hati..saya memang tak sangka ada jugak nak dengar cerita saya..
owh...saya nak berterima kasih yang tak terhingga kepada semua yang setia komen blog saya, berinteraksi dengan saya..sekarang baru rasa ramai kenalan..
sekarang ni ramai jugak kawan-kawan saya mintak cerita mereka diselitkan dalam blog ni..
alahai...permintaan yang sangat besar dari saya..
salam ikhlas daripada saya..terima kasih yang tak terhingga kepada semua..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...