Wednesday, October 10, 2012

M-E-N-T-A-L



Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
kali ni nak share something yang ada someone share kat saya..
saya suka ayat ni...kalau korang suka...guna la..paham kan maksudnya..

"Salah satu tanda kita tidak mempunyai
mental yang sihat adalah jika anda tidak puas hati 
dan tak suka dengan kelebihan/ pencapaian orang lain"

jadi...dapatkan mental yang sihat yea semua... 


siapa yang belum baca ni..sila la nama dalam phone tu
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...