Wednesday, October 10, 2012

M-E-N-T-A-L



Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
kali ni nak share something yang ada someone share kat saya..
saya suka ayat ni...kalau korang suka...guna la..paham kan maksudnya..

"Salah satu tanda kita tidak mempunyai
mental yang sihat adalah jika anda tidak puas hati 
dan tak suka dengan kelebihan/ pencapaian orang lain"

jadi...dapatkan mental yang sihat yea semua... 


siapa yang belum baca ni..sila la nama dalam phone tu
Post a Comment

Kalau la boleh..

Sejak kebelakangan ni aktifkan diri dalam Google+ page kat office ni. Sebab office tak ada FB jadinya kita ber-networking dalam tu. Berken...

Cerita Panas Blog Minggu Ini