Wednesday, October 10, 2012

M-E-N-T-A-L



Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
kali ni nak share something yang ada someone share kat saya..
saya suka ayat ni...kalau korang suka...guna la..paham kan maksudnya..

"Salah satu tanda kita tidak mempunyai
mental yang sihat adalah jika anda tidak puas hati 
dan tak suka dengan kelebihan/ pencapaian orang lain"

jadi...dapatkan mental yang sihat yea semua... 


siapa yang belum baca ni..sila la nama dalam phone tu

4 comments:

shinji izac said...

tapi mental akan jadi sihat bila kita jadikan kelebihan/pencapaian orang lain untuk improve diri sendri, bersaing kuat sikit :)

Anisa Anuar said...

boleh2...logik jugak tu..

Anonymous said...

mental aku x berapa nak sihat dewasa kini, bukan sebab dengki ngan pencapaian org laen, tapi benci ngan pencapaian sendiri yg masih jauh dibelakang.... :)

Anisa Anuar said...

tak pe en.syakir...perlu masa utk semua ni...dan...pengalaman..

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...