Sunday, October 07, 2012

Kisah Aku dan Drive-Thru


Assalamualaikum semua...dan hye2...hhehee...so, macam mana dengan hujung minggu? mesti best kan...?? bagus la kalau isi hujung minggu ni dengan aktiviti yang berfaedah..okay nak start cerita aku dan drive-thru ni...kisah benar...*nak mintak permission guna aku ea...thanks!!!*

kejadian ni berlaku dah lama...tapi dalam tahun ni...aku dengan naz masing-masing tengah lapar...nak berhenti kat rest area,malasnyaa yang amat..ish2..makan pun malas ke..hahaha..jangan salah faham..malas nak beratur...tapi makan mana malas la..

tunggu line drive thru di McD Senawang..bila turn aku nak buat order...

operator: yea selamat datang....apa pesanan cik yea...

aku: selamat datang jugak...saya nak....

naz: oiii..*siku-siku* nape selamat datang kat operator tu??

aku: ehh2...saya...saya...nak order...*detail order tak berapa ingat*

operator: yea...terima kasih cik..*gelak kecil*

aku : aku tak sedar apa aku cakap tadi naz..

naz : tapi cara ko tu macam confident je...siyes lawak la ko ni...

aku: errr...hahhaahaha *gelak cover sepanjang nak bayar order*

adusss....malu betul...tiap kali datang McD ni...mesti teringat incident ni...nasib la operator tu tak cam muka..kalau tak...memang sanggup cari McD lain...nak kata kes melatah...memang tak la..berangan la kot...atau...banyak sangat nak pikir nak makan apa...korang jangan cengini pulak...macam nak take over kerja operator tu pulak...hehehe...


19 comments:

najihahfara said...

kelaka la huhu

TintaMerah said...

Nth apela yg tgh di pikirkn smpi tercondifent cmatu sekali.. huhuuu..

Dah follow dh..

Zul De Alexis said...

hahaha...kenapa ckp selamat dtg? bhahaha..lawak2

Anisa Anuar said...

*blushing*
hahahaha....jangan bgtaw spe2 taw...

BicaraSamaAwan said...

lucu! ahahahaha

Anisa Anuar said...

amboi bicarasamaawan kemain gelak ea..

aswadz said...

kih3... ada gak kes mcm nih.

Anisa Anuar said...

aswadz: hehehehe *garu2 kepala*

apeXogamY said...

ye selamat datang jugak..
lepas ni try mintak order kat operator tu pulak ye..huhu xD

Anisa Anuar said...

hehe...apeXogamY xmo3....fobia sudeh

HudaMJ said...

nasib waktu anisa nak belah lepas amik pesanan tak ckp kat dia... "tq n come again" ehehee ^_^ lagi take over sepenuhnya hihihi, ~gurau je taw....

anyway dtg sini n follow anisa =)

Azreen Jaafar said...

hehehhehee

cikeyrah said...

singgah & follow ;)

ary_lee said...

HahahahahaXD
Selamat datang..
HahahaahahahahahahaXD

Anisa Anuar said...

wahhh...ramai betul gelak...bergegar jap blog ni...

Awana Suzanna said...

Hehehe kelakar lah.... Ape2 pun enjoy ur meal kan??? Hehehe... Wana follow sini..

Nurul said...

HAHAHA!! Apalah...

Mar Haini Abdul Rahim said...

terrrbaekkk dari nisa !! hahaha :D

Remy hazza said...

ok jugak tu.......
he3

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...