Kisah Aku dan Drive-Thru


Assalamualaikum semua...dan hye2...hhehee...so, macam mana dengan hujung minggu? mesti best kan...?? bagus la kalau isi hujung minggu ni dengan aktiviti yang berfaedah..okay nak start cerita aku dan drive-thru ni...kisah benar...*nak mintak permission guna aku ea...thanks!!!*

kejadian ni berlaku dah lama...tapi dalam tahun ni...aku dengan naz masing-masing tengah lapar...nak berhenti kat rest area,malasnyaa yang amat..ish2..makan pun malas ke..hahaha..jangan salah faham..malas nak beratur...tapi makan mana malas la..

tunggu line drive thru di McD Senawang..bila turn aku nak buat order...

operator: yea selamat datang....apa pesanan cik yea...

aku: selamat datang jugak...saya nak....

naz: oiii..*siku-siku* nape selamat datang kat operator tu??

aku: ehh2...saya...saya...nak order...*detail order tak berapa ingat*

operator: yea...terima kasih cik..*gelak kecil*

aku : aku tak sedar apa aku cakap tadi naz..

naz : tapi cara ko tu macam confident je...siyes lawak la ko ni...

aku: errr...hahhaahaha *gelak cover sepanjang nak bayar order*

adusss....malu betul...tiap kali datang McD ni...mesti teringat incident ni...nasib la operator tu tak cam muka..kalau tak...memang sanggup cari McD lain...nak kata kes melatah...memang tak la..berangan la kot...atau...banyak sangat nak pikir nak makan apa...korang jangan cengini pulak...macam nak take over kerja operator tu pulak...hehehe...


19 comments

Popular Posts