Mega Giveaway dari www.yanayassin.com


Assalamualaikum kepada semua...
jadi kali ni nak join give away la...terima kasih kepada cik zaty sebab tag
tak sangka *lap air mata* terharu, terkedu...semua la ada..

saya mulakannya...here goes
mula2 kasi tepek dulu banner MEGA GA ni..



klik je banner tu kalau ada nak join sama..
ikut apa syarat-syarat yang telah ditetapkannya..

jadi ditanya pengalaman pahit manis masam payau berblog ni??
tak ada hal la nak cerita ni...nak dengar kan?
ehemmm...ehemmm..*gaya macam nak berucap*
pengalaman pahitnya bila tak ada yang baca blog..hampa la sekejap
ada la rasa nak give up dunia blog ni..
tapi...sebab suka bercerita dan ini la tempat saya bersosial..
jadi saya pilih untuk teruskan blog...

yang manisnya...bila saya jadi Projek Manager untuk event fashion show 
fakulti saya (Dress To Impress)
ada yang tanya saya... "Ni....Anime Girl ke?"
owh yea Anime Girl tu nama blog nama saya yang dulu sebelum ditukarkan kepada Anisa's Corner 


dah lama la blog ni...untuk suka-suka..ada yang sekarang rajin tegur..jadi tu pun kira yang manis la..
just nak tambah kenalan untuk GA ni...
kalau ada rezeki dapat GA ni, syukur alhamdulillah..
haaa...sebelum saya teruskan ucapan penghargaan dan sebelum terlupa..nak tag siapa ea..

kalau boleh nak tag semua terus..
tapi...nak blog Fendy dan PAK CEK BIOLA
antara blog yang selalu juga saya singgah ni...

apa-apa pun terima kasih datang review blog ni..dan

maju la dunia blog untuk kita semua

4 comments

Popular Posts