Tuesday, October 30, 2012

Contest : Saya Sayang Kamoo Sahabat


Assalamualaikum kepada semua...hari ni nak join contest Didiey ni.. dia baru singgah blog saya semalam...bila terjah blog dia, mula-mula perasan sticky post ni..memang ada niat dihati saya nak share gambar kawan-kawan saya...rasa melonjak-lonjak keriangan sekarang ni..sebagai salam perkenalan saya kepada didiey, saya join contest yang simple tapi bermakna ni..

saya dah follow blog didiey dan like page yang disarankan tu... (hope lepas ni boleh kenal lebih rapat)
okay...nak letak header ni...yes!! tambah lagi koleksi header la cengini..Hobi Baru Bila Blogging


comel nya header dia...
okay saya nak upload gambar kawan-kawan saya ea..



gambar ni diambil masa lepas melantak kat Seoul Garden, One Utama...siap buat photoshoot tu..Saya (yang pegang perkataan LOVE) dengan Naz, K.odah, Azan dan Faizah memang dah lama plan nak keluar... It's girls out...sebab kami semua dah sibuk Latihan Industri...yang tinggal kat UiTM hanya Faizah tu (pegang perkataan OTHERS).. sepanjang jalan sebab tak tahu buat apa...kami main super spontan dalam kereta...
aktiviti bersama pada waktu tu : tukar-tukar kad (hand made card), photoshoot melampau
harap lepas ni dapat jumpa balik...tapi maybe plan nak jumpa awal bulan 12 ni...sebab Nazz (pegang perkataan EACH) konvo....so...bagi support...alang-alang buat macam reunion =)

mereka ni saya dah kenal sangat perangai...bila mood tak baik, tengah marah nak buat apa..senang citer ter-amat2 la masak dengan perangai mereka...bergaduh? tak yah cakap la...cuma mintak dijauhkan ada pertumpahan darah dah la dari kami..ikatan kami makin obvious bila K.odah (pegang perkataan WE) telah berkahwin #42WW : Next to bride

so, okay tak cik didiey... haaa kawan-kawan kalau nak join tu...contest ni sampai 15/ Nov/ 2012...hadiah pun awesome...


alamak!!! lupa pulak nak  tag... siapa ek saya nak tag..
Shima,
Allya,
Najihah
kepada yang ditag...kalau tak sempat tak pe...tapi saya bebesar hati tag mereka ni..
  p/s: kepada cik didiey...blog awak nice and simple...insya-Allah saya rajin-rajin singgah blog awak..salam perkenalan dari saya...kena terima kasih kat Miz ruha ni...sebab dia 'mutual friend' kita...kikikikii

17 comments:

miz ruha said...

dah join contest didiey ye...
tak sempat lagi nak join buat masa ni...
kalau ikut tarikh tutup tu, maybe sempat buat entri n join nanti.. ^_^

gud luck!! :)

Anisa Anuar said...

join taw nnt...hehehe...
thanks =)

Kancil 8349 said...

good lcuk...

Anisa Anuar said...

thanks kancil hehehe

Remy hazza said...

ohsemmm....
siap pakai word banner lagi....
semoga berjaya nanti....gud luck!

Anisa Anuar said...

thank you remy!!

Mk Syahir said...

sy syg kamo juga..ehh? :p

actually anisa dah lama ada dalam bloglist dah :)

hazwan hairy said...

dh lma xbuat segmen nk try buat dh xbrni sbb dh ramai x jenguk2..ahks...gudluck

Anisa Anuar said...

ye ke MK....terbaik!!!

thanks HH....ce buat yg len...boleh punye...blog retis...mesti ada je nk join

~didiey~ said...

thanx sbb sudi join..insyaALLAH lepas nie kita boleh jadi kawan pula :)

thanx juga sbb bg komen psl blog sy ye..hehe

Anisa Anuar said...

sama2 didiey....tak ada hal la...bebesar hati nk buatnya... =)

Anonymous said...

gd luck yer

Anisa Anuar said...

thanks KA... alang2 je join contest

Mimie Najib said...

dari segmen yang sama.. :)

klau sudi singgah la sini ye..
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Aida Omar said...

ha tudia posing sakan.. hehe. sorang dah kawen eh.. tak pe kawen tak menjadi halangan :)

Aida pun join contest yg sama :)
http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Nurfara Hani said...

Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

Adibah said...

good luck.. saya pon join
jom singgah yg saya pulak
http://menujusyurgamu.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

#68 WORDLESS WEDNESDAY