Monday, October 15, 2012

Hazwan Hairy VS 6 Jahanam


Assalamualaikum semua..dan hye dari saya...
wahhh hazwan hairy lawan dengan 6 Jahanam?
hebat tu...owh jangan risau tak ada pertumpahan darah pun..
Post pasal blog Hazwan Hairy ----> INI
dan pencabarnya post pasal 6 Jahanam -----> INI

pada mulanya memang 6 Jahanam menang dengan
the most popular post of all time..dan..
akhirnya ditumpas oleh blog yang retis ni...terus
6 Jahanam kalah dengan jauh jugak pageviewnya..

dengan ini diisytiharkan Hazwan hairy adalah pemenangnya..
dan..terima kasih pada HH, ramai yang ingin di-list dalam 
Breaking Down My Favourite Blog
saya pun dalam dilema nak senaraikan siapa untuk bulan seterusnya..

soalan untuk en.hairy, macam mana anda kalahkan 6 Jahanam 
dengan senangnya? hehehe
(ada gaya macam wartawan tak?)
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...