Monday, October 15, 2012

Hazwan Hairy VS 6 Jahanam


Assalamualaikum semua..dan hye dari saya...
wahhh hazwan hairy lawan dengan 6 Jahanam?
hebat tu...owh jangan risau tak ada pertumpahan darah pun..
Post pasal blog Hazwan Hairy ----> INI
dan pencabarnya post pasal 6 Jahanam -----> INI

pada mulanya memang 6 Jahanam menang dengan
the most popular post of all time..dan..
akhirnya ditumpas oleh blog yang retis ni...terus
6 Jahanam kalah dengan jauh jugak pageviewnya..

dengan ini diisytiharkan Hazwan hairy adalah pemenangnya..
dan..terima kasih pada HH, ramai yang ingin di-list dalam 
Breaking Down My Favourite Blog
saya pun dalam dilema nak senaraikan siapa untuk bulan seterusnya..

soalan untuk en.hairy, macam mana anda kalahkan 6 Jahanam 
dengan senangnya? hehehe
(ada gaya macam wartawan tak?)
Post a Comment

Bye 2017 and Hello 2018 for Anisa Anuar official blog

Hi semua. Ambil kesempatan dalam post ni nak ucap terima kasih sepanjang 2017. Segala keringat dan gelak tawa tidak akan ku lupakan sampa...

Cerita Panas Blog Minggu Ini