Monday, October 15, 2012

Hazwan Hairy VS 6 Jahanam


Assalamualaikum semua..dan hye dari saya...
wahhh hazwan hairy lawan dengan 6 Jahanam?
hebat tu...owh jangan risau tak ada pertumpahan darah pun..
Post pasal blog Hazwan Hairy ----> INI
dan pencabarnya post pasal 6 Jahanam -----> INI

pada mulanya memang 6 Jahanam menang dengan
the most popular post of all time..dan..
akhirnya ditumpas oleh blog yang retis ni...terus
6 Jahanam kalah dengan jauh jugak pageviewnya..

dengan ini diisytiharkan Hazwan hairy adalah pemenangnya..
dan..terima kasih pada HH, ramai yang ingin di-list dalam 
Breaking Down My Favourite Blog
saya pun dalam dilema nak senaraikan siapa untuk bulan seterusnya..

soalan untuk en.hairy, macam mana anda kalahkan 6 Jahanam 
dengan senangnya? hehehe
(ada gaya macam wartawan tak?)

15 comments:

hazwan hairy said...

perghhh!! serius terkejut ngn entry ni..hahahah...rsa gluuppp sebntr ..wahhh xsgka nma tersenarai dlm tu..hahaha.....mekasihh! T_T tggu !!

hazwan hairy said...

soalan tuh sya xpasti lah cmna nak jwb..haha...alamakkk!! rupnya ada buat tiap2 bulan ea....haha

Anisa Anuar said...

aah...kebetulan bulan tu banyak singgah blog en.hairy...hahahaha...

Zul De Alexis said...

wah! taniah abam retis..hehe

Mk Syahir said...

perghh..hebat2 :)

Anisa Anuar said...

korang pun boleh bg penangan sama mcm en. HH ni...

Hanif said...

Salam kenal….dan I follow sekali
Ambil kesempatan jom exchange bloglist
Hanif blog bloglist
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Fendy said...

sebab dalam google+ "breaking down my favourite Blog" jadi post yg pertama..tu yg selalu klik utk masuk blog ni...

Anisa Anuar said...

hanif done!!! =)

ye ke fendy...hehehhe lgpun...most popular month pun post tu jugak..yg ada kat sidebar ni...

Remy hazza said...

wah....tahniah hairy...tak sangka ye....... 6 jahanam musnah kerana hairy......

Anisa Anuar said...

tahu xpe remy...terer tu... 1 lawan 6..

Fendy said...

dah ad top commentator...good2..dipersilakan share...

zahidahwahid said...

tiap2 bulan tukar bloglist ke?

Anisa Anuar said...

tak la zahidah...tapi...ala2 mcm blog of the month...pilihan...

caliph shuriken said...

kira macam battle royale kn, hikk...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...