Monday, October 15, 2012

Hazwan Hairy VS 6 Jahanam


Assalamualaikum semua..dan hye dari saya...
wahhh hazwan hairy lawan dengan 6 Jahanam?
hebat tu...owh jangan risau tak ada pertumpahan darah pun..
Post pasal blog Hazwan Hairy ----> INI
dan pencabarnya post pasal 6 Jahanam -----> INI

pada mulanya memang 6 Jahanam menang dengan
the most popular post of all time..dan..
akhirnya ditumpas oleh blog yang retis ni...terus
6 Jahanam kalah dengan jauh jugak pageviewnya..

dengan ini diisytiharkan Hazwan hairy adalah pemenangnya..
dan..terima kasih pada HH, ramai yang ingin di-list dalam 
Breaking Down My Favourite Blog
saya pun dalam dilema nak senaraikan siapa untuk bulan seterusnya..

soalan untuk en.hairy, macam mana anda kalahkan 6 Jahanam 
dengan senangnya? hehehe
(ada gaya macam wartawan tak?)

15 comments:

  1. perghhh!! serius terkejut ngn entry ni..hahahah...rsa gluuppp sebntr ..wahhh xsgka nma tersenarai dlm tu..hahaha.....mekasihh! T_T tggu !!

    ReplyDelete
  2. soalan tuh sya xpasti lah cmna nak jwb..haha...alamakkk!! rupnya ada buat tiap2 bulan ea....haha

    ReplyDelete
  3. aah...kebetulan bulan tu banyak singgah blog en.hairy...hahahaha...

    ReplyDelete
  4. wah! taniah abam retis..hehe

    ReplyDelete
  5. korang pun boleh bg penangan sama mcm en. HH ni...

    ReplyDelete
  6. Salam kenal….dan I follow sekali
    Ambil kesempatan jom exchange bloglist
    Hanif blog bloglist
    Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
    Entri anda juga akan dilink ke bloglist

    ReplyDelete
  7. sebab dalam google+ "breaking down my favourite Blog" jadi post yg pertama..tu yg selalu klik utk masuk blog ni...

    ReplyDelete
  8. hanif done!!! =)

    ye ke fendy...hehehhe lgpun...most popular month pun post tu jugak..yg ada kat sidebar ni...

    ReplyDelete
  9. wah....tahniah hairy...tak sangka ye....... 6 jahanam musnah kerana hairy......

    ReplyDelete
  10. tahu xpe remy...terer tu... 1 lawan 6..

    ReplyDelete
  11. dah ad top commentator...good2..dipersilakan share...

    ReplyDelete
  12. tiap2 bulan tukar bloglist ke?

    ReplyDelete
  13. tak la zahidah...tapi...ala2 mcm blog of the month...pilihan...

    ReplyDelete
  14. kira macam battle royale kn, hikk...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post