Thursday, October 25, 2012

Ask : What's worse...


Hello everyone... I just have something that I want to ask you. It might sound silly, 
but it's something in my mind. 


I would just like to see people's comments on whether they find burping worse than farting or farting worse than burping? Farting is more embarressing but is it worse than burping? They are both rude but should they be done in public? What about doing it in front of a boyfriend/girlfriend? 


sincerely ask & curious, ANISA xoxo
 p/s : for me, it's fine burping in public rather than farting =)

9 comments:

Encik H said...

1st..yeah!!

Encik H said...

teringat sorang kawan aku masa zaman2 belajar dulu..dia jenis suka kentut kuat2, even kat public..

suatu hari tu ada kawan aku tegur, "ko ni kentut kuat2..buat malu jer kat org..hahaha"

dia jawab camne ntah, tapi lebih kurang camni la ayat dia, "kebebasan dan erti kemerdekaan tu kita takkan capai kalau nak kentut pun kita masih tahan2.."

bongok betul dia tu..hahaha

shu said...

bf sy relax je kentut dlm kereta..tp sblum tu dia bgtau nk kentut..sy ok ja sbb dia kentut xda bau..hehe..bab sendawa pulak, sy sendawa memang tutup mulut..kalo dia duduk sebelah dgrlah..kalo dia, dlm fon pun relax ja sendawa..dpn sy apatah lg..

miz ruha said...

bagi sy, sendawa okay lagi kalau kat public...

kalau kentut kat public tak tahu la nak cakap apa...

Aiman Ayie said...

burping is the word for that eh ? Haha. baru tau :p

Ah, sama lah dgn kak cik.

fart mmg memalukan meh either di public or dengan gf.

eh tapi, dgn gf boleh diconsider lagi. hahaha :D

dengan kengkawan tak kisah ponnnn. Haha :D

ayut said...

burping...farting..hohoho.diff sound..diff affect...mmm..tp ok lg sedawa la kot..tp tu pon krg nice..hihi..dtg dr tmpt ruha!salam kenalan... ^^

baby comel said...

bg saya ok je.. maksud saya, dua-dua perkara tu biasanya jadi tiba2 kan. kita tak mintak pun. it can happen anytime, anywhere.. cuma hormat la kat org lain kan.. jgn la dah kentut dah sendawa pastu buat2 xde pe plk dh
:)
~singgah dr blog miz ruha

shar90 said...

sedawa biase efek xde sgt... klu kentot lain citer... hee

Anisa Anuar said...

mcm2 pendapat...thanks korang...

#68 WORDLESS WEDNESDAY