Saturday, October 06, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN : Kenapa Aku Berblog?


Assalamualaikum kepada semua...dan selamat berhujung minggu..
tadi singgah bloglist...uishhh hampir semua blogger join segmen ni..
dan memandangkan saya pun duduk dirumah aje..join sama la..
tak rugi pape pun kan...

klik banner ni kalau nak join sama
kenapa saya berblog? boleh dikatakan mulanya sebab assignment lecturer..
kemudian..sendiri dah terjerebak..mula-mula tu lebih kepada personal..
kemudian, banyak blog-walking..seronok pulak rasanya...
secara jujurnya, saya lebih banyak spend time kat blog...daripada facebook dengan twitter..
tapi...once dah ber-tweet2...mak aiiihh tak ingat dunia..*gaya gosip*
so...to make it short...blog ni...for fun...tempat saya bersosial..

apa menariknya blog saya ni? cerita pasal personal life, apa yang saya pikir kan..
tapi...masih lagi takut nak luahkan semuanya...
sebab masih lagi berfikir panjang sama ada nak publish atau tak untuk certain-certain post..
idola dalam dunia blog?? mak aiihhh banyak..
boleh katakan semua saya jadikan reference...seriously..

segmen ni sampai 9 malam je taw..
dan...saya jugak ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan segmen ni..dan baca post ni jugak... *giggle*

selamat bersegmen di hujung minggu semua

34 comments:

Michelle Hopell said...

selamat bersegmen dear =)

Everything's Everythings said...

Eh baru igt nk join, rupanya segmen ni habis harini eh? >.<
Ap2 pun gd luck ^^

Anisa Anuar said...

michelle: thanks...

everything2: aah...sampai mlm ni je...thanks gak

Remy hazza said...

selamat bersegmen......

Anisa Anuar said...

remy hazza: thanks...hehehe...

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anisa Anuar said...

terima kasih singgah sharifah nurshahira dan mimie... =)

Si Matatajam said...

Kak M balas kunjungan dr segmen yg sama..kak follow blog ohsem ni yek..

myu said...

Hye :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z singgah sini :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
Hepi blogging .


http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Anonymous said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

Anisa Anuar said...

terima kasih semua...
wahhhh ramainyaaaaaaaaaaaaa

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anisa Anuar said...

meh datang singgah

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anisa Anuar said...

terima kasih semua...

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Intan Wandalaara said...

hi singgah follow awak, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hai..
dri segmne yg sme..^^
done follow u..
vsit my blog ok ^^
klu sudi follow la skli hehe

Cik Nas :) said...

hepi blogging sis :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...