Saturday, October 06, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN : Kenapa Aku Berblog?


Assalamualaikum kepada semua...dan selamat berhujung minggu..
tadi singgah bloglist...uishhh hampir semua blogger join segmen ni..
dan memandangkan saya pun duduk dirumah aje..join sama la..
tak rugi pape pun kan...

klik banner ni kalau nak join sama
kenapa saya berblog? boleh dikatakan mulanya sebab assignment lecturer..
kemudian..sendiri dah terjerebak..mula-mula tu lebih kepada personal..
kemudian, banyak blog-walking..seronok pulak rasanya...
secara jujurnya, saya lebih banyak spend time kat blog...daripada facebook dengan twitter..
tapi...once dah ber-tweet2...mak aiiihh tak ingat dunia..*gaya gosip*
so...to make it short...blog ni...for fun...tempat saya bersosial..

apa menariknya blog saya ni? cerita pasal personal life, apa yang saya pikir kan..
tapi...masih lagi takut nak luahkan semuanya...
sebab masih lagi berfikir panjang sama ada nak publish atau tak untuk certain-certain post..
idola dalam dunia blog?? mak aiihhh banyak..
boleh katakan semua saya jadikan reference...seriously..

segmen ni sampai 9 malam je taw..
dan...saya jugak ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan segmen ni..dan baca post ni jugak... *giggle*

selamat bersegmen di hujung minggu semua

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...