Monday, October 22, 2012

Tamat BW-list!!!


Assalamualaikum semua...memandangkan ni quick update..dan tak berapa rajin nak typing speaking london ni...maka dengan rasminya tamat la BW-list.. pada mulanya, saya berniat untuk ada list link url blog banyak-banyak untuk di blog-walking nnt.. sepanjang hujung minggu tak ada ala2 busy gitu, jadi post tu kekal sepanjang sabtu dan ahad.. seperti dalam POST ni..

dan dikesempatan ini, memandangkan tidak la berapa ramai join yang mungkin faktor hujung minggu atau internet yang tak berapa nak laju...tapi saya tetap happy sebab ada jugak respond... jadi saya bebesar hati nak promote blog yang meninggalkan link blog mereka sebagai tanda penghargaan dari saya dan terus masuk dalam ruangan blog-list kat sidebar belah kanan tu..

tunggu taw siri kemunculan promote blog mereka...saya akan review blog mereka satu blog dalam satu entry... jadi tunggu kemunculan mereka...dan jangan lupa check it out yoooo!!

mood : excited (^_^)

7 comments:

Remy hazza said...

remy tersenarai ke tak ???? he3..... saspen saspen.....

Mohd Lokman Bin Ramli said...

baru buat bw ke seratus blog tadi.. penat2.

Haruno Hana 하나 said...

bestnya :) tak dapat join, tak perasan pun :(

Encik H said...

wahh..mesti nama aku xde kalau camni..xpe la..away bawa diri..uhuk2..:'(

Anisa Anuar said...

remy tersenarai...hehehe

wahhh terbaik la lokman...

xpe haruno, encik H next time,okay?

Jue Jaynee said...

jue yg taktau malu ni...hihhiiiikkk
jue tersenarai x?

Anisa Anuar said...

insya-Allah jue ada...nnt yea...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...