Review Blog #5 : Aku Cuma Seorang Kulikutif !!


Assalamualaikum semua... ini blog yang terakhir untuk di-review... tepek dulu header blog ni..


siapa kenal?? wahhh ramai rupanya... saya mula kenal blog remy ni masa "Jom follow -Aku Cuma Seorang Kulikutif!!!"

sejak segmen tu, saya makin rajin datang blog dia...dan satu perkataan blog ni : TEMPTING!!
especially about the food....hahaha...nak marah remy sebab letak gambar makanan tu yang membuatkan saya sentiasa rasa terliur tak boleh jugak...senang citer ni Jalan-jalan Cari Makan punye blog...boleh tak buat label ni...

blogger yang rajin datang dan juga komen pada blog orang lain...bagusnya...suka-suka..
kepada remy hazza, terima kasih kerana terus support apa sahaja post yang saya tuliskan dalam blog ini....sebagai tanda penghargaan post ni khas untuk blog yang AWESOME!!!

haaa...yang belum singgah tu...pergi tengok blog tu sendiri...
yang masa review time GA tu, dengar dari orang...yang ini...dari perasaan sendiri...ewahhh...
 
p/s : remy, saya sentiasa baca blog yang penuh warna-warni kehidupan tu...

Baca ni jugak...
Review blog #1
Review blog #2
Review blog #3
Review blog #4
5 comments

Popular Posts