Thursday, October 18, 2012

Aktiviti Hujung Minggu Lepas


Assalamualaikum kepada semua... macam dah lambat nak ceerita aktiviti hujung minggu lepas kan...saya nak cerita jugak hehehhee... aktiviti bersama Aslam (11tahun) dan Atiya (5tahun), jaga mereka sementara parents uruskan hal sekolah mereka.. Bapak beli lunch KFC...dan hari tu saya try DOuble Down...rasanya macam ayam goreng dan tengah-tengah ada cheese..lambat sikit nak habis,mungkin tak berapa lapar waktu tu... Atiya paling excited bila dapat ni...sanggup buat ni daripada menghabiskan makanannya...

Chicky Craft Stick Art

Atiya warnakan sendiri

bila tengok buat ni...nampak Atiya tu ada kearah kreatif...tapi...dia taknak dibantu oleh sesiapa...dan  saya hanya buatkan bahagian 'bumbung' sahaja... saya sedar waktu itu, kita jangan halang kekreatifan budak-budak...biarkan mereka berkembang dengan sendirinya...

10 comments:

hazwan hairy said...

beli kat kfc ke ni?lma dh xp mkn kfc xtau apa..haha

@YUNID@TI said...

wah... memang kreatif....

Anisa Anuar said...

aah HH beli kat kfc...adik2 mesti nk layan chicky meal aje


tahu tak pe...bdk2 sekarang kn...elok jgk dia didedahkan benda ni.. =)

dEdEQ dE wIshEs said...

SEDAPNYE KEPCI .. ADOI .. BILE NK PEGI MKN KEPCI NI .. HIKHIK ..

EH .. COMELLA .. PANDAI DIA WARNA .. BETOL .. KE ARAH KREATIF .. CRIKAN BYAK LAGI PAPE YG LEH MEMBANTU DIA

Anisa Anuar said...

okay dedeq...of coz...=)

fizafantagirO said...

dh lama xmkn kfc ..huhu .. pandai atiya kaler :)

Michelle Hopell said...

pandai Atiya mewarna.
mcm matching je kan :)
kreatif.

Anisa Anuar said...

tu la...dpt tgk dia buat apa dia minat...sejuk juga hati ni XD

StOrY oF Me said...

nak jugak kakak nisa

Anisa Anuar said...

boleh wani...sibuk nak jugak..

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...