Aktiviti Hujung Minggu Lepas


Assalamualaikum kepada semua... macam dah lambat nak ceerita aktiviti hujung minggu lepas kan...saya nak cerita jugak hehehhee... aktiviti bersama Aslam (11tahun) dan Atiya (5tahun), jaga mereka sementara parents uruskan hal sekolah mereka.. Bapak beli lunch KFC...dan hari tu saya try DOuble Down...rasanya macam ayam goreng dan tengah-tengah ada cheese..lambat sikit nak habis,mungkin tak berapa lapar waktu tu... Atiya paling excited bila dapat ni...sanggup buat ni daripada menghabiskan makanannya...

Chicky Craft Stick Art

Atiya warnakan sendiri

bila tengok buat ni...nampak Atiya tu ada kearah kreatif...tapi...dia taknak dibantu oleh sesiapa...dan  saya hanya buatkan bahagian 'bumbung' sahaja... saya sedar waktu itu, kita jangan halang kekreatifan budak-budak...biarkan mereka berkembang dengan sendirinya...
10 comments

Popular Posts