Thursday, October 18, 2012

Aktiviti Hujung Minggu Lepas


Assalamualaikum kepada semua... macam dah lambat nak ceerita aktiviti hujung minggu lepas kan...saya nak cerita jugak hehehhee... aktiviti bersama Aslam (11tahun) dan Atiya (5tahun), jaga mereka sementara parents uruskan hal sekolah mereka.. Bapak beli lunch KFC...dan hari tu saya try DOuble Down...rasanya macam ayam goreng dan tengah-tengah ada cheese..lambat sikit nak habis,mungkin tak berapa lapar waktu tu... Atiya paling excited bila dapat ni...sanggup buat ni daripada menghabiskan makanannya...

Chicky Craft Stick Art

Atiya warnakan sendiri

bila tengok buat ni...nampak Atiya tu ada kearah kreatif...tapi...dia taknak dibantu oleh sesiapa...dan  saya hanya buatkan bahagian 'bumbung' sahaja... saya sedar waktu itu, kita jangan halang kekreatifan budak-budak...biarkan mereka berkembang dengan sendirinya...

10 comments:

  1. beli kat kfc ke ni?lma dh xp mkn kfc xtau apa..haha

    ReplyDelete
  2. wah... memang kreatif....

    ReplyDelete
  3. aah HH beli kat kfc...adik2 mesti nk layan chicky meal aje


    tahu tak pe...bdk2 sekarang kn...elok jgk dia didedahkan benda ni.. =)

    ReplyDelete
  4. SEDAPNYE KEPCI .. ADOI .. BILE NK PEGI MKN KEPCI NI .. HIKHIK ..

    EH .. COMELLA .. PANDAI DIA WARNA .. BETOL .. KE ARAH KREATIF .. CRIKAN BYAK LAGI PAPE YG LEH MEMBANTU DIA

    ReplyDelete
  5. dh lama xmkn kfc ..huhu .. pandai atiya kaler :)

    ReplyDelete
  6. pandai Atiya mewarna.
    mcm matching je kan :)
    kreatif.

    ReplyDelete
  7. tu la...dpt tgk dia buat apa dia minat...sejuk juga hati ni XD

    ReplyDelete
  8. boleh wani...sibuk nak jugak..

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post