Wednesday, October 24, 2012

Tip untuk lelaki : ajak perempuan keluar


Assalamualaikum semua...dan hye...
tip ni khas untuk lelaki bila nak ajak perempuan keluar..
tak kira la kawan kelas ke, skandal ke..
oppss ada ke skandal...makwe ke..


berdasarkan pengalaman sendiri..
ad hoc tu apa? secara ringkas maksudnya
waktu tu jugak...tak payah nak janji awal-awal..
maaf yea guna term komputer pulak..

contoh situasi saya 
janji dengan member minggu depannya nak pergi beraya ke Melaka..
tapi biasa la perempuan ada pulak tiba-tiba plan..
ni tak boleh, tu tak boleh...

tapi lain pulak jadinya,bila..
"weii...jom keluar lunch kat sini.."
"okay...set..aku otw sekarang"

apa pendapat korang pasal ni?

p/s: satu je tip...cukup kan..

11 comments:

  1. mmg kuciwa lau plan da lama tp xjadik..huk3

    ReplyDelete
  2. yes ... unexpected plan tu lah yang nak jadi . yang tak jadi plan yang dah rancang punya lama tapi xjadi2 . sakit jiwa ,, hoho

    ReplyDelete
  3. saya plan nak komen kat sini minggu depan..boleh x?

    jom komen kat sini..ni contoh ad hoc kan? tu yg terus komen..kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. nmpknya dhia dgn alia mmg ada pengalaman psl ni...

    aah encik H,tu betul la...

    ReplyDelete
  5. hihikkkk betul tu..kalau janji mmg payh sgt.

    tp kalau tetiba camni,pe lg time gaji..semua lancar je

    ReplyDelete
  6. selalu kalau keluar ngan kawan2.. keluar tanpa dirancang...
    kalau rancang awal2 biasanya memang tak menjadi..

    so, kalau nak keluar on the spot cakap nak keluar, then bersiap terus keluar... senang cite.. ^_^

    ReplyDelete
  7. yup, klau plan awal2 mmg x menjadi.. btambah neves ada laa, hukk...

    ReplyDelete
  8. acaner leh jadi neves lak??

    ReplyDelete
  9. yer laa, klau kita suka dia diam2.. klau trus ajak ok laa, kurang neves.. tapi klau dok plan lama bru nk ajak mmg lagi lama lagi neves nk proceed...

    ReplyDelete
  10. owh...situasi cengitu mungkin la kot...hehehe...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post