Wake Up Text!!


Assalamualaikum...hye semua...
apa wake up text ni....selalu kan ada wake up call macam radio Fly.Fm pernah buat satu ketika dulu..
so..memandangkan malam tadi, saya guna Whatchuwant..
still dengan favourite package saya..

Talk and Text Pack

400 minit dan 400 sms selama 12jam
 (10 mlm (semalam) sampai 10 pagi (hari ni))
dengan hanya RM2
jadi saya hantar la message yang berbunyi begini

"ceriakan jumaat anda dengan senyuman...moga apa yang dirancang berjalan dengan lancar
pesanan ikhlas ni dari cik nisa"

memandangkan kat contact list tak ramai...habis cousin, kawan matrik,uitm...
semua jadi mangsa...dan yang paling best...
macam-macam reaksi saya dapat...
apa la demamnya saya ni..hehehe...apa alasan saya..
"saje rindu...boleh kan..."
"saje...nak bagi baca message ni...suh sengeh sorang-sorang"

kalau korang yang jadi mangsa...ni la alasan saya...
korang pun nak?? bak bagi nombor tepon...tapi celcom je la..

ada tips utk package Talk and Text pack
pandai budget time...kan 12jam...andai kata korang subscribe pukul 7 malam sampai la 7 pagi..
so...ha...tu yang kena kasi adjust sikit...okay??

harap boleh menang.. baca INI
5 comments

Popular Posts