Thursday, October 04, 2012

last episode citer korea?


Assalamualaikum semua...
sebelum sibuk dengan internship ni, tv la sahabat sejati ku...ewahhh..
remote adalah perkara pertama yang saya cari sebelum cari makan..
jadi...dah internship ni....tv terpaksa tinggalkan dengan hati yang berat..
bukan kerana tv tu...tapi...sayang nak tinggalkan citer-citer best...
alahai...tabahkan hati... *dramatik*


selalu ikut cerita Glass Castle dan Yes, Captain
tu la bila dah ikut...nak lepaskan sayang...
download je cerita tu?? kalau la streaming internet tu 200km/jam..
memang dah lama download pun...

tidakkkkkkkkkkkkkk!!!! *lebih dramatik*
owh...tak pecah kan screen korang,saya menjerit ni...hihihi..over pulak...
what to do...kalau la dapat tengok balik...
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...