Wednesday, October 10, 2012

Contest : Berapakah Jumlahnya?

Assalamualaikum semua....dan hye...
saya nampak segmen ni dari blog si Hazwan Hairy
so...contest ni datang dari blog Jiwa Lara World


saya teka....
RM 130.00 over sangat ke??
sebab saya pun ada tabung macam ni...
hahhaa...boleh timbang berat tak tuan punye blog?

dah nak habis pun contest ni...tunggu la jawapan nya nanti okay?
hahahaha...excited...perlu ke tukar jawapan...
tapi...urghhhh teruskan je la jawapan tu...
mintak2 la kena...fuhhhh *baca selawat sikit*

p/s: ini post saya yang ke 500
Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini