Wednesday, October 10, 2012

Contest : Berapakah Jumlahnya?

Assalamualaikum semua....dan hye...
saya nampak segmen ni dari blog si Hazwan Hairy
so...contest ni datang dari blog Jiwa Lara World


saya teka....
RM 130.00 over sangat ke??
sebab saya pun ada tabung macam ni...
hahhaa...boleh timbang berat tak tuan punye blog?

dah nak habis pun contest ni...tunggu la jawapan nya nanti okay?
hahahaha...excited...perlu ke tukar jawapan...
tapi...urghhhh teruskan je la jawapan tu...
mintak2 la kena...fuhhhh *baca selawat sikit*

p/s: ini post saya yang ke 500

6 comments:

Jiwa Lara said...

Thnx Anisa...:)

Zul De Alexis said...

wah! menarik nie..tapi zul x taw nk teka berapa..hehe

Fendy said...

semoga menang....

hazwan hairy said...

tudiaa byknya..hahaha..gudluck ok

Anisa Anuar said...

sama2 cik jiwa lara

tak berani nak mengharap sgt ni...men tembak pakai senapang gajah ni...

miz ruha said...

gud luck!! ^_^

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...