Wednesday, October 10, 2012

Contest : Berapakah Jumlahnya?

Assalamualaikum semua....dan hye...
saya nampak segmen ni dari blog si Hazwan Hairy
so...contest ni datang dari blog Jiwa Lara World


saya teka....
RM 130.00 over sangat ke??
sebab saya pun ada tabung macam ni...
hahhaa...boleh timbang berat tak tuan punye blog?

dah nak habis pun contest ni...tunggu la jawapan nya nanti okay?
hahahaha...excited...perlu ke tukar jawapan...
tapi...urghhhh teruskan je la jawapan tu...
mintak2 la kena...fuhhhh *baca selawat sikit*

p/s: ini post saya yang ke 500

6 comments:

  1. wah! menarik nie..tapi zul x taw nk teka berapa..hehe

    ReplyDelete
  2. tudiaa byknya..hahaha..gudluck ok

    ReplyDelete
  3. sama2 cik jiwa lara

    tak berani nak mengharap sgt ni...men tembak pakai senapang gajah ni...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post