Multi-tasking


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak... Multi-tasking..apa tu? okay2...ni bukan post pasal definition tu... semua orang tahu apa tu multi-tasking kan.... kata orang kampung seyh, "buek duo kojo dalam satu maso" (translate: buat dua kje dalam satu masa)

apa yang multi-tasking sangat... saya ni nampak macam sentiasa dengan blog kan...sebab...sekarang saya walaupun dengan kerja buat kan report...tapi sambil tu...blog la...risikonya.....saya akan lebih kepada blog (okay..nanti saya kurangkan BW) bila saya BW uishhh berpeluh la...macam berlari 3 kali padang, jalan satu taman...punya la...tipu..kan..

mungkin ada baik dan tak baik bila multi-tasking ni...tapi...saya cuba tak nampak kan multi-tasking saya yang sambil2 dengan blog ni...tak menjejas kan kerja saya...haaaa...korang pun sama... especially..kalau esok atau lusa ni...ada test ke...exam...boleh BW bila korang tak study...saje nak rest dari belajar...tapi...jangan lama-lama...nanti perkara kat blog tu...bukan masuk exam pun..#fact

tu saje dari saya... jadi awek yang gila multi-tasking pun okay pe...
5 comments

Popular Posts