Thursday, October 11, 2012

Cipta dialog paling menarik untuk doodle (Blog Fendy)


Assalamualaikum semua...sejurus je saya nampak kat bloglist saya ni..
terus rasa sama-sama nak ting tong...hahahha...ni bukan contest atau segmen..
katanya saje ting tong sesama... dengan doodle yang kiut-miut...


"alahaii...lupa lagi kena buat apa...puas pusing satu kampung nak ingat..
katil tak kemas lagi rupanya..."

ni idea saya...sebab lately macam ni la situasi saya...saje guna contoh kemas katil..

p/s: tengah berusaha nak buat literature review report ni..
kena start all over again...sambil2 tu blog la hehhe
nak sama2 ting tong...boleh2...pergi kat blog Fendy INI
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...