Thursday, October 11, 2012

Cipta dialog paling menarik untuk doodle (Blog Fendy)


Assalamualaikum semua...sejurus je saya nampak kat bloglist saya ni..
terus rasa sama-sama nak ting tong...hahahha...ni bukan contest atau segmen..
katanya saje ting tong sesama... dengan doodle yang kiut-miut...


"alahaii...lupa lagi kena buat apa...puas pusing satu kampung nak ingat..
katil tak kemas lagi rupanya..."

ni idea saya...sebab lately macam ni la situasi saya...saje guna contoh kemas katil..

p/s: tengah berusaha nak buat literature review report ni..
kena start all over again...sambil2 tu blog la hehhe
nak sama2 ting tong...boleh2...pergi kat blog Fendy INI

4 comments:

Fendy said...

terima kasih...haha..ada gak yg buat...ingat takde...appreciate that..

Anisa Anuar said...

sama2...tak de hal la...boleh je

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

hazwan hairy said...

td agk hak msuk blog dia...nk try juga lah..hahaha

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...