Thursday, October 11, 2012

Cipta dialog paling menarik untuk doodle (Blog Fendy)


Assalamualaikum semua...sejurus je saya nampak kat bloglist saya ni..
terus rasa sama-sama nak ting tong...hahahha...ni bukan contest atau segmen..
katanya saje ting tong sesama... dengan doodle yang kiut-miut...


"alahaii...lupa lagi kena buat apa...puas pusing satu kampung nak ingat..
katil tak kemas lagi rupanya..."

ni idea saya...sebab lately macam ni la situasi saya...saje guna contoh kemas katil..

p/s: tengah berusaha nak buat literature review report ni..
kena start all over again...sambil2 tu blog la hehhe
nak sama2 ting tong...boleh2...pergi kat blog Fendy INI
Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini