Monday, October 01, 2012

pengalaman kena kejar dengan lembu..


Assalamualaikum kepada semua.. berdasarkan pengalaman saya waktu nak pulang dari sekolah..
berjalan dengan kakak-kakak sedare ku...menaiki bas..
keletihan berjalan menuju ke rumah...
bawak banyak beg bersama...dan salah satu nya beg yang berwarna MERAH..

tiba-tiba datang segerombolan lembu dari belakang..
saya cool aje...siap bagi laluan kat lembu tu...
nak dijadikan cerita...ada seekor lembu jalan meluru ke arah saya..cuba nak menyadung2..
apa lagi pecut la saya lari.....masuk ke rumah...


abis saya kena gelak dengan kakak-kakak sedare ku...
"sape la suruh bawak beg merah tu...kan dah kena kejar..."

dan sejak itu....bila nampak lembu saya akan panggil namanya Salman..
kalau korang tahu...macam dalam citer Good Morning Cikgu tu la..
dan yang lebih ironiknya, lembu tu nyahut pulak bila panggil nama Salman..
 


Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...