Sunday, October 07, 2012

Blogger ini minta maaf..


Assalamualaikum semua..dan hye..kepada yang baru memeriah
dan nak kenal-kenal blog ni...selamat datang saya ucapkan..
kenapa tiba-tiba minta maaf ni?
jangan risau...isunya bukan besar pun..
sebenarnya tak ada masalah pun...
blogger ni minta maaf pada saya..masa saya buat Wake Up Text kat dia tempoh hari..
nak dijadikan cerita..dia minta maaf sebab

nak tahu sebab apa??

blogger ni dah lama tak update blog dia..
hehehe...dia ni berkecimpung pun sebab boleh kata gara-gara saya..
saya cuma cerita pasal rindu kat kawan-kawan kawad
klik SINI dan lepas tu...blogger ni aktif dengan blognya..

klik header ni untuk terjah blog beliau

kepada shima...jangan risau...janji bila ada masa,
update je blog tu...insya-Allah nisa datang menyinggah...
just keep on writing,okay??
rasa comel pulak bila dia minta maaf tempoh hari...korang pun..
datang la singgah blog yang penuh hello kitty..

tuan punye blog memang gila hello kitty...
dan dia juga doktor gigi..
(dah bunyi mcm pantun lak..)

sokong kawan bila dia free akan ku baca post dia..

insya-Allah

6 comments:

Everything's Everythings said...

Oh wahh ^^
nk terjah juga laha mccm tu :D

dEdEQ dE wIshEs said...

EWAH .. DEQ INGT MAAF SEBB PE TD .. KUIKUI .. TERJAH SANE JUGAK

Anisa Anuar said...

terjah je...dipersilakan..

shima said...

Ya Allah!! nisa..i'm crying keharuan ...haha..btw, thanx...malu la..lama gile xupdate

Anisa Anuar said...

alaaa....shima..biasa je ni

Remy hazza said...

sapa lagi nak sokong kenkawan kan???? kalu tak kita....

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...