Monday, June 03, 2019

Mood Republik 2019


Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan macam ber "me time" kat sana. Bukan pergi shopping tapi jaga booth. Sampai husband pun ingat nak gi shopping. Tu yang dia pelik kot, isteri dia tak mintak duit lebih. Rupanya nak pergi buat duit.

Mood Republik official bukak pukul 11 pagi macam tu. Dah launching tu, berpusu-pusu diaorang masuk dewan. Depan booth NIQA haritu, Dato Alif Syukri dan ramai lagi lalu depan tu. Haishh lain macam jugak aura bila jumpa depan-depan.

Buat bisnes offline, fuhh mencabar betul.. Masa nak 'break the ice' tu bukan main susah yang amat. Alhamdulillah lepas 3 ke 5 customer, dapat close sale. Time tu, takut tapi dalam hati fikir sampai bila. Lama-lama dah tahu taktik, daapat close lagi dan lagi. dalam masa 2 jam. InsyaAllah apa yang belajar masa Mood Republik akan buat kat luar jugak.

Banyak benda Nisa belajar, InsyaAllah upgrade lagi ilmu didada. Terima kasih NIQA untuk kesempatan yang tak boleh Nisa lupakan.

Berminat jadi team NIQA? Boleh cari Nisa ataupun kenalan yang dah pun dalam team NIQA.



Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...