Monday, November 26, 2012

Segmen | Follow dan Blogwalking oleh Mialiana.com


Assalamualaikum semua...nak support segmen kak mia yang awesome ni..

klik banner ni nak join sama

jumlah follower sekarang? 497 nak masuk 500 follower..
kalau boleh nak kenal dengan semuanya...sudi tak korang nak kenal sama?

tagline untuk blog Mialiana.com


sesuai dengan tagline blog ni membuatkan lagi blog Mialiana.com 
sering menjadi tumpuan..
paling suka blog ni? support segmen blogger lain, banner yang gempakz
dan informasi yang menarik..

segmen ni berakhir 8/12/2012

sejak saya jadi follower blog ni, bertambah-tambah nak baca je rasanya...
terasa macam dah lama kenal pun ada..hehehe..
jadi salam perkenalan dari saya melalui segmen ni kepada yang datang.. 

38 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya nisa sudi join segmen kak mia ni. dan terima kasih juga sebab selalu datang dan komen blog kak mia tu.

dah check dan entri penyertaan lengkap.

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 498.

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

hazwan hairy said...

gudluck ok...join jga segmen ni..hehe

Yaa Niee said...

:) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

Engku Muzahadin said...

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! #500 Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

yeh, anisa pun join... ^_^
singgah jenguk anisa dari segmen yang sama... ^_^

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

RaudhahSyafiqah said...

Terima kasih bw blog Raudhah. Done following you :)

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin said...

hi anisa...singgah dari segmen ni jugak... :P

IsmailDotCom said...

Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

Jemput singgah blog isz :)

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

✖BossKucing✖ said...

BW+FOLLOW blog nie..#510 dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html.. gudluck.. :)

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Cik Zaniff said...

singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

Fendy said...

singgah dari segmen sama

http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama..done follow here..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Anonymous said...

salam , azwa datang dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen :-)

Wilma pun join segmen nie jugak...

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

deno said...

hadi..! salam singgah dari segmen yang sama :)

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam kenalan & follow… sudi2 ziarah sini juga…>> http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html :)

afraa said...

hai.. dtg dr segmen yg same.. done follow. jom ke blog afraa pulak ??

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Yaya said...

singgh dri blog cik mia..^_^

Maria Menado~ said...

singgah sini dari segmen sama.. =)

Anonymous said...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Farra Izzaty said...

Assalamualaikum..
Follow dari segmen yang sama =)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

bw dari segmen sama.
Dah follow.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

mai singgah mai.
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes said...

Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Piepy said...

ting tong! datang follow cne.. :)
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jum join : http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

aynora nur said...

SALAM,

MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...