Monday, November 05, 2012

bila cbox ku tercemar


Assalamualaikum semua...dan hye... hari ni 'serangan' post bertubi-tubi... 
korang pernah tak rasa bila cbox tu dicemari...
maksud dicemari kat sini bila, tekan nama kat cbox tu...

1. keluar link selain link blog

2. blog was removed?? what?? 

3. link tu keluar gambar hantu...I mean creepy face..
yea...saya pernah...tengah seronok nak BW tiba-tiba terserempak lak...
nasib bek bukan cbox kat blog saya..


'kidnap' dari google images

jadi, jangan salah gunakan cbox ke..atau pun yang panggil shout box
sama la tu...seangkatan la tu..hehhee

kadang-kadang sampai bila nak tinggalkan jejak kat blogger lain,saya tulis macam ni

anisa : "klik nama saya ni untuk terus ke link anda ditag"
(contoh aje) sape pernah dapat dari saya macam ni hehehe..
bukan niat nak perli,cuma takut ada pulak yang fobia nak jejak blog guna cbox tu..

keep the environment blog more peaceful and harmony..


9 comments:

  1. sis~ tengok cni~panduan~

    http://chaosinnotime.blogspot.com/2012/10/attention-bloggers.html

    ReplyDelete
  2. kesucian tercemar......
    camtu pun boleh ye....

    ReplyDelete
  3. cam2 link org letak kat cbox...
    ade aje yg nak ambil kesempatan...

    ReplyDelete
  4. paling tak suka bila org letak iklan says or churp2 or anything kat link nama..seronok agaknya cari makan dgn cara camtu..grrrrr

    ReplyDelete
  5. lorhh..macam2..hahaha tak pernah lagi kena camtu..kena tipu link iklan pernah dah bnyk kali :p

    ReplyDelete
  6. tak brani nk klik nama klu pelik2..sebb kdng2 link pd iklan jerk.

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post