Monday, November 05, 2012

bila cbox ku tercemar


Assalamualaikum semua...dan hye... hari ni 'serangan' post bertubi-tubi... 
korang pernah tak rasa bila cbox tu dicemari...
maksud dicemari kat sini bila, tekan nama kat cbox tu...

1. keluar link selain link blog

2. blog was removed?? what?? 

3. link tu keluar gambar hantu...I mean creepy face..
yea...saya pernah...tengah seronok nak BW tiba-tiba terserempak lak...
nasib bek bukan cbox kat blog saya..


'kidnap' dari google images

jadi, jangan salah gunakan cbox ke..atau pun yang panggil shout box
sama la tu...seangkatan la tu..hehhee

kadang-kadang sampai bila nak tinggalkan jejak kat blogger lain,saya tulis macam ni

anisa : "klik nama saya ni untuk terus ke link anda ditag"
(contoh aje) sape pernah dapat dari saya macam ni hehehe..
bukan niat nak perli,cuma takut ada pulak yang fobia nak jejak blog guna cbox tu..

keep the environment blog more peaceful and harmony..


9 comments:

Jiwa Lara said...

camtu pun ade ek.. ish2

Fendy said...

mcm2 la org skrg ni....

xXx chaos xXx said...

sis~ tengok cni~panduan~

http://chaosinnotime.blogspot.com/2012/10/attention-bloggers.html

Remy hazza said...

kesucian tercemar......
camtu pun boleh ye....

miz ruha said...

cam2 link org letak kat cbox...
ade aje yg nak ambil kesempatan...

Encik H said...

paling tak suka bila org letak iklan says or churp2 or anything kat link nama..seronok agaknya cari makan dgn cara camtu..grrrrr

dEdEQ dE wIshEs said...

HIKHIK .. MCM2 KN

Mk Syahir said...

lorhh..macam2..hahaha tak pernah lagi kena camtu..kena tipu link iklan pernah dah bnyk kali :p

Yana Aina said...

tak brani nk klik nama klu pelik2..sebb kdng2 link pd iklan jerk.

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...