Monday, November 05, 2012

bila cbox ku tercemar


Assalamualaikum semua...dan hye... hari ni 'serangan' post bertubi-tubi... 
korang pernah tak rasa bila cbox tu dicemari...
maksud dicemari kat sini bila, tekan nama kat cbox tu...

1. keluar link selain link blog

2. blog was removed?? what?? 

3. link tu keluar gambar hantu...I mean creepy face..
yea...saya pernah...tengah seronok nak BW tiba-tiba terserempak lak...
nasib bek bukan cbox kat blog saya..


'kidnap' dari google images

jadi, jangan salah gunakan cbox ke..atau pun yang panggil shout box
sama la tu...seangkatan la tu..hehhee

kadang-kadang sampai bila nak tinggalkan jejak kat blogger lain,saya tulis macam ni

anisa : "klik nama saya ni untuk terus ke link anda ditag"
(contoh aje) sape pernah dapat dari saya macam ni hehehe..
bukan niat nak perli,cuma takut ada pulak yang fobia nak jejak blog guna cbox tu..

keep the environment blog more peaceful and harmony..


Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...