Tuesday, November 13, 2012

3 sebab kenapa saya BELUM komen blog awak lagi


Assalamualaikum kepada semua... Ini adalah 3 sebab kenapa saya tak komen blog awak lagi..



1. Saya tak jumpa mana nak komen
bila puas saya scroll nak mencari dimana perlu komen. 
dah seronok baca post awak tu..tapi sebab nak mencari kotak komen saya dah tak jadi nak komen.

2. Saya takut nak komen
kata orang pikir dulu sebelum tulis..dah puas pikir dah tu..
kalau cakap macam ni, takut disalah erti.. nak kata direct,kata saya ni tulis tak de insuran..
dah tersepit kat tengah-tengah, jadi saya tak komen la ea..

3. Saya tak nak mengaku
saya tak nak mengaku yang saya tak suka orang tu atau tak minat group tu contoh..
khuatir pandangan orang lain terhadap saya dan sekali gus buat saya tak selesa.
jadi dah dilema perasaan yang mungkin memerangkap saya kelak,
saya tak komen blog awak tu.

ini adalah sebab saya, awak pula bagaimana?

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...