Tuesday, November 13, 2012

3 sebab kenapa saya BELUM komen blog awak lagi


Assalamualaikum kepada semua... Ini adalah 3 sebab kenapa saya tak komen blog awak lagi..



1. Saya tak jumpa mana nak komen
bila puas saya scroll nak mencari dimana perlu komen. 
dah seronok baca post awak tu..tapi sebab nak mencari kotak komen saya dah tak jadi nak komen.

2. Saya takut nak komen
kata orang pikir dulu sebelum tulis..dah puas pikir dah tu..
kalau cakap macam ni, takut disalah erti.. nak kata direct,kata saya ni tulis tak de insuran..
dah tersepit kat tengah-tengah, jadi saya tak komen la ea..

3. Saya tak nak mengaku
saya tak nak mengaku yang saya tak suka orang tu atau tak minat group tu contoh..
khuatir pandangan orang lain terhadap saya dan sekali gus buat saya tak selesa.
jadi dah dilema perasaan yang mungkin memerangkap saya kelak,
saya tak komen blog awak tu.

ini adalah sebab saya, awak pula bagaimana?

14 comments:

Fendy said...

saya lambat komen sebab ada test,buat projek final year dan internet slow...cukup 3 x?

dEdEQ dE wIshEs said...

SY XKOMEN SBB MALAS MALAS N MALAS .. HEHEHE .. KALO SY KOMEN TU .. RAJIN RAJIN N RAJIN

Hanif Redland said...

stuju dgn no 1 tu..hehe..

boni kacak said...

saya tak mengomen sebab saya tak pandai mengeja....

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Saya hanya komen bila ada idea nak komen je. Hehe. :)

Encik H said...

saya sebenarnya selalu komen lari drpd topik..sebab kadang2 sy xtau nak komen apa pasal entry tu..tapi xkisah even saya suka or tidak blog tu, saya akan komen berdasarkan apa yg saya fikir..kat blog yg saya xsuka pun saya still drop komen..hehehe

Remy hazza said...

remy suka komen kat sini.....he3

Mieya Atiera said...

Kekadang je malas. Tapi still akan komen jugak melainkan kalau entri tak best !

Mk Syahir said...

ooo..patut la awak tak komen blog sy :p

Jue Jaynee said...

haha akak ni....
comment jela...
so suitt ker? hihikkk.

jue akan komen..tapi betul,kalu xjumpa kotak komen..memang xdpt la

yana aina said...

tak komen sbb .... blom sempat ^^

miz ruha said...

belum komen sebab sibuk, line slow dan tak sempat.

samalah 3 sebab nisa tu... =)

Ameer Hamzah said...

saya tunggu masa dan tAjuk yg btol2 sesuai untuk komen

Anys Hazwanie said...

thanks for the info =)

http://myartcrafting.blogspot.com

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...