Friday, November 09, 2012

SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER

klik banner ni untuk join

Assalamualaikum kepada semua... nak join segmen dari blogger Nasz. Dah lama perasan sebenarnya segmen ni tapi masalah saya tak dapat nak join Group Santai Bersama Nasz errr....bukan tak nak la...tapi sebab ni kat ofis kan... payah sikit nak masuk group tu.. 

dah lama ikut blog ni...dari awal-awal lagi saya ada blog..lama dah...serious lupa.. rasanya kan...nak kumpul sampai 100 ni sebab kata Remy sebab nanti senang Nasz nak buat kenduri senang..panggil je kita yang 100 blogger tu ek...style gak gitu..

tengah nak hujung tahun ni, orait gak nak gather2 ni...lagipun saya tak pernah gather blogger...takat dengan kawan yang blogger tu ada la.. teringin pulak nak buang button follower macam blog Nasz ni, letak subscribe by email je...tapi tunggu la gaya penulisan yang dah superb nanti...sebab still belajar lagi nak tulis power-power.. selalu gunakan blog international sebagai reference.. blog Nasz pun selalu jadi reference saya gak.. hehehe...

nak join?? jom la..selagi tak dapat 100 blogger, tak stop lagi segmen ni..

Post a Comment

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

  It seems like very lonnngggggg time for me not to join giveaway. So, I must say....lucky for Raydah to have me join your giveaway. ...