Monday, November 19, 2012

"kau blogger??"



Assalamualaikum semua..harap semuanya sihat belaka. Pernah ditanya soalan ni, "kau blogger ke?"
Saya pernah malah baru-baru jugak, bila cousin tanya. Dulu di fakulti ditanya oleh rakan-rakan. Alamak...diorang baca ke? Saya dah mindset awal-awal lagi sejak parents saya baca blog ni..bagi direct komen lagi.."your grammatical error just too...*out-of-words*"

Saya ni tak tahu boleh ke digelar blogger..Walaupun dah lama menapak kat sini tapi macam baru sangat merangkak..Yang penting saya belajar banyak benda dengan blog..
Nak memberi inspirasi pada orang lain, other people expectation tu selalu nya tinggi dengan hoping bila drop komen "please do follow me.." , blog ni mencerminkan diri kita siapa (saya yang minat kuning pun orang dah tahu just baca blog ni), bila ada blogger down sama-sama bagi positive words..saling mengenali blogger lain melalui segmen atau give away.

Saya ni berblog hanya sebab saya suka menulis+bercerita. Dari kecik hanya bercakap dengan teddy bear, dinding...dari luah kat benda2 tu yang memang nak tunggu respond memang mustahil..owh yea, kalau something personal saya luah tempat lain bukan di blog.. My own diary..

Thanks for read this. p/s: tinggal 2 minggu nak internship ni..tengah siapkan report dan bakal present kat depan bos minggu ni lagi. Wish me luck. Kalau sempat saya BW blog korang okay??

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...