Monday, November 19, 2012

"kau blogger??"



Assalamualaikum semua..harap semuanya sihat belaka. Pernah ditanya soalan ni, "kau blogger ke?"
Saya pernah malah baru-baru jugak, bila cousin tanya. Dulu di fakulti ditanya oleh rakan-rakan. Alamak...diorang baca ke? Saya dah mindset awal-awal lagi sejak parents saya baca blog ni..bagi direct komen lagi.."your grammatical error just too...*out-of-words*"

Saya ni tak tahu boleh ke digelar blogger..Walaupun dah lama menapak kat sini tapi macam baru sangat merangkak..Yang penting saya belajar banyak benda dengan blog..
Nak memberi inspirasi pada orang lain, other people expectation tu selalu nya tinggi dengan hoping bila drop komen "please do follow me.." , blog ni mencerminkan diri kita siapa (saya yang minat kuning pun orang dah tahu just baca blog ni), bila ada blogger down sama-sama bagi positive words..saling mengenali blogger lain melalui segmen atau give away.

Saya ni berblog hanya sebab saya suka menulis+bercerita. Dari kecik hanya bercakap dengan teddy bear, dinding...dari luah kat benda2 tu yang memang nak tunggu respond memang mustahil..owh yea, kalau something personal saya luah tempat lain bukan di blog.. My own diary..

Thanks for read this. p/s: tinggal 2 minggu nak internship ni..tengah siapkan report dan bakal present kat depan bos minggu ni lagi. Wish me luck. Kalau sempat saya BW blog korang okay??

15 comments:

Lulu Caldina said...

okeh :)

Fendy said...

memang ada yang tanya...haha

dayteenlea said...

hehehe

Jue Jaynee said...

haha xde yg tanya lagi..kiki xdi kenali lg

Dylla Abas said...

pernah juga dpt soalan tu..tp jwb dgn sengih je :)

Mimie Najib said...

xpernah lagi ditanya camtu, sebab dorang xtahu sy ada blog..hehehe

Remy hazza said...

remy pun tak rasa yg remy nie blogger.... remy cuma menulis apa yg remy rasa, alami dan apa apa lah.....xtvt remy.....

kalau blogger tu mungkin tak layak lagi kut.....penulis picisan bolehlah....

hazwan hairy said...

jwb ja aha..haha...sng kan :p

Mohd Lokman Bin Ramli said...

gudluck..

Anisa Anuar said...

tu la...jwb tp senyum2 aje la...kalau retis...ehehehe...lain skit kot cara nk jawab..

miz ruha said...

pernah juga ditanya macam tu...
sy hanya penulis blog...

gud luck anisa... :)

Encik H said...

kalau org tnya soalan camtu kat aku, dengan senang hati aku jawab 'tak'..hehehe

Hanif Redland said...

Tak pernah lagi orng tnya mcm tu..tapi ramai member yang tak percaya sya ada blog..hehe..

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK NISA

Hatimi Tahirruddin said...

gud luck jugak utk anisa....bila sebut pasal blogger ni saya teringat entri seorg kawan lama saya...kalau rajin boleh singgah blog beliau..
DISINI

#68 WORDLESS WEDNESDAY