Wednesday, November 21, 2012

SEGMEN ERAZ FADLI : PENCARIAN BLOGLIST


Assalamualaikum semua.. wahhh korang tahu tak blogger Eraz buat segmen.
tiap-tiap hari tengok dia selalu support segmen blogger lain, hari ni saya nak support segmen dia pulak.


klik banner atas ni untuk join sama..
hari ni genap setahun blog erazfadli.com wahhhh setahun tapi follower ramai tu...*tabik hormat*

hari ni jugak last segmen ni 21 Nov 2012, 2359 
jadi kalau nak tersenarai dalam bloglist blogger yang retis ni...pakat meriah sama-sama okay?

-support other blogger segment to create better environment for blogger world-

26 comments:

Delimasari said...

wauuuu - x sempat nk masuk ni

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. :)

Anisa Anuar said...

larhh npe x sempat...delimasari

thanks k.mimie

zafirah nazri said...

singgah dari segmen yang sama . done follow you . btw , nice blog :)))

http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

KorN said...

thanks anisa... blog awak pon simple tapi cool... tu yg best... thanks dtg blog korn.. nnti dtg lg yer.. hehe

hazwan hairy said...

kang hery nk buat jga dlm mggu ni or dpn jgn lpa join k walaupn dh ada snrai..haha..

miz ruha said...

selamat bersegmen... =)

Anonymous said...

slmt bersegmen ye

Remy hazza said...

erazfadli yg retis...... bertuah sapa yg join segmen nie....

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Berjuta-juta terima kasih E'raz ucapkan kepada semua peserta yang sudi join SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST..

Link untuk senarai Peserta :
http://www.erazfadli.com/p/peserta-5th-segmen-bloglist.html

- E'raz Fadli

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

ayu nak ajak kawan2 join segmen ayu pulak..hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

miss nij said...

hi singgah sini :)

saya dtg dr segmen yg sama :)

http://missnij143.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

hazdnul shafina said...

assalam.. singgah sni dr segmen yg sma :D

Nuri Aqilah said...

Hai, sy dari segmen yg sama. Done follow you. :)

http://aliyeeaheart.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Eraz Fadli said...

Eraz blogwalking sekali ke blog-blog suppoters..

Top Refferal SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah diumumkan..
http://www.erazfadli.com/2012/11/top-refferal-segmen-eraz-fadli.html

Taherah Ghazali said...

hai..
dari segmen yang sama..

follow you :)

fatin amalina husna said...

assalam..
salam perkenalan..
husna dr segmen yg sama..=)

jom ronda-ronda..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

mawar berduri said...

Dari segmen yg sma..dah follow awk..jmpt follow sy jg..

fatin farhanah said...

Follower ke-488.Dari segmen sama.
http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Nurul Ain said...

dari segmen yang sama
http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Shasha Yacob said...

Dari segmen yang sam dan dari planet marikhh, ingin menerjah kawasan ini. jom follow, Likepage++

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Miss Risu said...

salam perkenalan.. dtg dr segmen yg same.. singgah n follow.. dtg singgah blog risu ye.. :)

Raudzah Zahari said...

salam ziarah kat sini dari segment yang sama..

Fify Firdausi said...

Datang dari SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Nurfara Hani said...

blogwalking dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

secret of us said...

dari sagment yang sama..=)

Done follow you..nice blog..^^
http://secretshaila.blogspot.com

#68 WORDLESS WEDNESDAY