Wednesday, November 21, 2012

SEGMEN ERAZ FADLI : PENCARIAN BLOGLIST


Assalamualaikum semua.. wahhh korang tahu tak blogger Eraz buat segmen.
tiap-tiap hari tengok dia selalu support segmen blogger lain, hari ni saya nak support segmen dia pulak.


klik banner atas ni untuk join sama..
hari ni genap setahun blog erazfadli.com wahhhh setahun tapi follower ramai tu...*tabik hormat*

hari ni jugak last segmen ni 21 Nov 2012, 2359 
jadi kalau nak tersenarai dalam bloglist blogger yang retis ni...pakat meriah sama-sama okay?

-support other blogger segment to create better environment for blogger world-

26 comments:

  1. wauuuu - x sempat nk masuk ni

    ReplyDelete
  2. larhh npe x sempat...delimasari

    thanks k.mimie

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama . done follow you . btw , nice blog :)))

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. thanks anisa... blog awak pon simple tapi cool... tu yg best... thanks dtg blog korn.. nnti dtg lg yer.. hehe

    ReplyDelete
  5. kang hery nk buat jga dlm mggu ni or dpn jgn lpa join k walaupn dh ada snrai..haha..

    ReplyDelete
  6. slmt bersegmen ye

    ReplyDelete
  7. erazfadli yg retis...... bertuah sapa yg join segmen nie....

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

    Berjuta-juta terima kasih E'raz ucapkan kepada semua peserta yang sudi join SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST..

    Link untuk senarai Peserta :
    http://www.erazfadli.com/p/peserta-5th-segmen-bloglist.html

    - E'raz Fadli

    ReplyDelete
  9. salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

    ayu nak ajak kawan2 join segmen ayu pulak..hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  10. hi singgah sini :)

    saya dtg dr segmen yg sama :)

    http://missnij143.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. assalam.. singgah sni dr segmen yg sma :D

    ReplyDelete
  12. Hai, sy dari segmen yg sama. Done follow you. :)

    http://aliyeeaheart.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  13. Eraz blogwalking sekali ke blog-blog suppoters..

    Top Refferal SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah diumumkan..
    http://www.erazfadli.com/2012/11/top-refferal-segmen-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  14. hai..
    dari segmen yang sama..

    follow you :)

    ReplyDelete
  15. assalam..
    salam perkenalan..
    husna dr segmen yg sama..=)

    jom ronda-ronda..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yg sma..dah follow awk..jmpt follow sy jg..

    ReplyDelete
  17. Follower ke-488.Dari segmen sama.
    http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yang sam dan dari planet marikhh, ingin menerjah kawasan ini. jom follow, Likepage++

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan.. dtg dr segmen yg same.. singgah n follow.. dtg singgah blog risu ye.. :)

    ReplyDelete
  21. salam ziarah kat sini dari segment yang sama..

    ReplyDelete
  22. Datang dari SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

    http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  23. blogwalking dari segmen yang sama:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  24. dari sagment yang sama..=)

    Done follow you..nice blog..^^
    http://secretshaila.blogspot.com

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post