Monday, November 05, 2012

sebelum ada blog, saya..


Assalamualaikum semua...dan hye...kali ni nak citer sebelum saya ada blog, saya ceritakan perjalanan ke mana saya bercuti bersama keluarga dengan buku tulis biasa.


ni adalah hasil penulisan saya masa darjah 1 lagi.
tahun 1997 ni..mak aihh lama dah ni..
siap buat garis lurus di belah kiri buku tu,
siap hari dan tarikh di tiap sisi buku dan paling epik...
tulisan sambung yang dipelajari masa darjah 1.

masa ni pertama kali saya ke Sabah dan tidak lagi jejak ke sana selepas tu..


buku yang saya gunakan...
tebal juga hasil penulisan saya, di sekalikan dengan gambar, tiket penerbangan
dan resit setiap restoran yang dikunjungi..


13 comments:

hazwan hairy said...

dah lpa apa yg dibuat sblum ada blog..hahaha

AthirahJinal, Mafraq Jordan. said...

Donald Duck g2. :)

meera rais said...

klasik tu! ;)

DAIRI FARISHA said...

wah2..memang kenangan bile tgk2 blik diari kite mse dulu2.. :)

Yana Aina said...

wahhh dari darjah satu .. yana tak terfikir pon masa kecik2 dulu nk nulis. hehehh

Anonymous said...

KA pown buat catatan juga dulu2

Jue Jaynee said...

hihikkk comel jee

Mk Syahir said...

fuyoo..so cute :)

Anisa Anuar said...

hahhaha *gelak cover*
*blushing*

Cikgu Hairul said...

wah rajinnya menulis. kalau dapat disimpan buku tu sampai generasi akan datang pun bagus juga.

Remy hazza said...

best nyer...dari kecil lagi dah ada penulisan kenangan......
remy jeles la.....

miz ruha said...

comelnya...
tak pernah pun menulis dalam buku cam gitu...

Hatimi Tahirruddin said...

wah dari darjah 1 lg dah rajin menulis.... :o

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...