Wednesday, November 21, 2012

Malaysia lawan Bangladesh


Siapa tengok game ni semalam?? SAYA!!! *angkat tangan*
tengok kat ASTRO 


Keputusan : Malaysia 1 Bangladesh 1

bagi saya perlawanan masa first half tu okay la bila Khairil (jersi no 14)
menjaringkan gol masa minit ke 23..
semalam ramai pemain dapat kad kuning tak kira la Malaysia atau Bangladesh.

masa second half, Zaquan injured..tak sampai 10 minit pun dia kat padang.
Hope tak teruk la nanti ada game penting tak main pulak..

Masa Bangladesh dapat gol 1 sebab free kick, 
penyokong Bangladesh time tu sorak keriangan..
geli hati pulak bila kawan update twitter 

"diharap kedai mamak tak tutup la...susah nanti aku nak breakfast..."

boleh dikatakan pemain Malaysia hanya main bahagian bawah je..
tak berani nak menyerang....hope diaorg lepas ni tak gentar untuk menyerang..

kawan yang sama update twitter lagi dengan menyatakan 
Team Bangladesh macam team Supa Strikas..saya agak menyokong disitu hehehehe..


ada rupa tak macam team Bangladesh semalam?

diharapkan team Malaysia terus mara dan peroleh kemenangan dalam perlawanan seterusnya..
p/s: dalam keadaan kepenatan saya ingatkan tak larat nak layan bola..tapi gagahkan diri nak tengok jugak..


8 comments:

  1. huhuhu.... ngan bangladesh pun tak bleh menang...

    ReplyDelete
  2. sakit hati jerk tgk ... ngn bangla pon bleh seri. ish mmg tak ptt

    ReplyDelete
  3. mungkin amik mudah sgt kot kat bangladesh

    ReplyDelete
  4. wah! anisa dah boleh jadi pengkritik sukan ni.. gantikan akhbar saari di cafe sukan.. hehehe

    ReplyDelete
  5. ni sebab tengok dari awal hingga habis game...kalau tak last2 game tu yg tgk saya ni...hehehe...

    ReplyDelete
  6. tal sangka bangla pun power.....nie mesti kuat mkn kari......

    ReplyDelete
  7. malaysia masa first half ok lg...masuk 2nd half ntah hape2...takde chemistry....

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Melly 'ME time' at Catzonia, Bangi

  Hi semua. Hari ni nak cerita pengalaman hantar Melly ke Catzonia, Bangi. Pada asalnya, hantar Melly pergi sana untuk manja-manjakan dia. T...

Popular Post