Friday, November 23, 2012

Typo Friday #2


Assalamualaikum semua...okay teruskan dengan typo friday yang kedua...dengan matlamat kurangkan typo, tambahkan kelajuan menaip...so far so good kan...berdebar sebenarnya ni...agaka2 macam perpikir nak type apa kan... tengok follower blog ni dah naik dan naik laaaa....hye korang..

maaf la..mungkin ada yng saya tak sempat nk bertegur sape...kalau saya belum jengah blog tu...sape2 je taw...saya tak makan orang...cuma makan ais-krim, coklat tu konfirm makan la...tak tolak punyer...so minggu depan minggu last saya internship..akhirnya 2 sampai jugak 12 minggu kontrak internship..dapa t projek pun mantap..cuma nak bagi orang paham apa nak disampaikan...kalau ada kesempatan bulan denpan naka cari kerja terus...apa2 pun tak kisah..

 nak merasa bekerja...saya ni memang suka bekerja tapi pada yang sama rasa nak becruti je...haii apai nak jadi ek... so typo kali ni pasal saya aje la...kang citer pasal orang lain tak pasal2 ada yang kes sentap-menyentap ni...tak nak la...esok game netball...saje nak bersukan..keluarkan peluh...rindu main basketball sebenarnya...ni salah satu lepaskan rinfu la..kalau menang,rezeki la asyukur yang anmat..tengok la macam mana...okay, bye korang...selamat berhujung minggu...

p/s: ape macam typo ada ksikit korang kaa...ehehehe...hujung minggu saya tak online taw...pendek kata tak BW la..tapi boleh tinggalkan link apa semua kat post ni...thanks korang for dropping by...loyve yaaa

9 comments:

  1. dah nampak kenaikan followers tu...insyaAllah...lepas nie makin bertambah2......

    ReplyDelete
  2. xpe plan2...klo ada msa jalan2 lah..hehe...sama ja situasi kita ni..bz :p

    ReplyDelete
  3. wewittt..ada peningkatan :)

    ReplyDelete
  4. hihkkk bestla...da meningkat,,,

    ReplyDelete
  5. wah,, dah nak habis internship ye...
    selamat bersukan... :)

    ReplyDelete
  6. hehe selamat berhujung minggu sambil bermain netball...dan semoga dapat kerja yg best lepas internship ni...

    ReplyDelete
  7. typo erk. salam kenal , jumpa blo ni dari blog miz ruha.

    ReplyDelete
  8. bw byk2 kejap je follower dtg :)

    ReplyDelete
  9. hehehehe.. bagus la awak ni... typo terkawal dan tak banyak.heehehe..susah nak dapat macam ni..hehe

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post