Friday, November 23, 2012

Typo Friday #2


Assalamualaikum semua...okay teruskan dengan typo friday yang kedua...dengan matlamat kurangkan typo, tambahkan kelajuan menaip...so far so good kan...berdebar sebenarnya ni...agaka2 macam perpikir nak type apa kan... tengok follower blog ni dah naik dan naik laaaa....hye korang..

maaf la..mungkin ada yng saya tak sempat nk bertegur sape...kalau saya belum jengah blog tu...sape2 je taw...saya tak makan orang...cuma makan ais-krim, coklat tu konfirm makan la...tak tolak punyer...so minggu depan minggu last saya internship..akhirnya 2 sampai jugak 12 minggu kontrak internship..dapa t projek pun mantap..cuma nak bagi orang paham apa nak disampaikan...kalau ada kesempatan bulan denpan naka cari kerja terus...apa2 pun tak kisah..

 nak merasa bekerja...saya ni memang suka bekerja tapi pada yang sama rasa nak becruti je...haii apai nak jadi ek... so typo kali ni pasal saya aje la...kang citer pasal orang lain tak pasal2 ada yang kes sentap-menyentap ni...tak nak la...esok game netball...saje nak bersukan..keluarkan peluh...rindu main basketball sebenarnya...ni salah satu lepaskan rinfu la..kalau menang,rezeki la asyukur yang anmat..tengok la macam mana...okay, bye korang...selamat berhujung minggu...

p/s: ape macam typo ada ksikit korang kaa...ehehehe...hujung minggu saya tak online taw...pendek kata tak BW la..tapi boleh tinggalkan link apa semua kat post ni...thanks korang for dropping by...loyve yaaa
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...