Friday, November 02, 2012

Putera Rayyan TV3


Assalamualaikum semua...dan hye... post ni bukan nak citer pasal sinopsis tapi kalau nak jugak tahu citer ni pasal apa -----> SINI
drama baru yang menggantikan drama SAIFUL NITA. saje je nak tengok tapi yang buat lagi saya tertengok..sebab baru first time tengokkan semalam..

ada watak nama ANISA?? yang dilakonkan oleh Miera Liyana. why? nape nama saya.. *perasan sekejap*
tapi ni watak sombong sikit..aiseh memang dulu saya sombong, tu yang time kecik-kecik dapat nama "CIK SOM" sabar je la

motif post ni? nak cakap ada watak nama ANISA, itu aje...hehehehe...jangan marah ea..hari Jumaat ni..tak elok marah-marah...



7 comments:

  1. saiful nita pon tengok gitu2 je.putera rayyan ni mcm nampak menarik je

    ReplyDelete
  2. sama la PCB saiful nita tgk gitu je..hehe..

    ReplyDelete
  3. kilafairy xbest....pompuan dlm cerita ni cantik...hehe

    ReplyDelete
  4. tu ke faktornye fendy...ish2..mungkin la kot...

    ReplyDelete
  5. entah sempat ke idak nk nengok ni

    ReplyDelete
  6. tertengok juga cite ni semalam...
    nampak mcam best.. tapi tau la rajin ke tak untuk follow cite ni..

    saiful nita sy tengok endingnya. ^_^

    ReplyDelete
  7. crita baru lagi...selalu jer remy terlepas...adam dan hawa pun dah tak follow dah....tah2 dah habis...he3

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post