Saturday, November 17, 2012

Hadiah dari KOREA dah sampai


Assalamualaikum semua.. Selamat berhujung minggu. 
Ingat tak pasal ni? ----> INI
Jadi seperti yang dijanjikan, semalam saya dapat bungkusan dari korea gara-gara masuk contest tu.


apa benda ni? CD PSY yang terbaru yang ada lagu Oppa Gangnam Style tu la. Lirik lagu-lagu lirik pun ada dalam bentuk begini..


ada 6 tu je kan? aah memang pun 6 je lagunya.. semua lagu ditulis sendiri oleh PSY.. belum dengar lagi semua lagunya.. menyusul nanti dalam kereta ke..tengok la macam mana.. Thanks Mnet for giving me this cool price gift.

p/s: menghabiskan hujung minggu di kampung halaman ku.

11 comments:

Fendy said...

nice price...untunglaa..

Remy hazza said...

best nyer !!!!!
comel sesangat !!!! bertuah nisa......

Mk Syahir said...

wahh..tahniah tahniah..nak 1 :p

Syaifuddin Alias said...

dari korea betul2 ke ni ? ke korea celup ? haha..nak satu boleh ?

Jiwa Lara said...

nak satu...:P

Cikgu Ma said...

jgn bergangnam dlm kete sudah...hihihi

Hazmin Hamudin said...

Memang terbaik la hadiah ni... Datang dari jauh pulak tu kan... Memang berbaloi..

Anisa Anuar said...

thanks korang... tu la korea jauh pulak tu...

Hatimi Tahirruddin said...

selamat berhibur....

hazwan hairy said...

wahhhh!!...

miz ruha said...

tahniah.... dari korea tu... :)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...