Saturday, November 17, 2012

Hadiah dari KOREA dah sampai


Assalamualaikum semua.. Selamat berhujung minggu. 
Ingat tak pasal ni? ----> INI
Jadi seperti yang dijanjikan, semalam saya dapat bungkusan dari korea gara-gara masuk contest tu.


apa benda ni? CD PSY yang terbaru yang ada lagu Oppa Gangnam Style tu la. Lirik lagu-lagu lirik pun ada dalam bentuk begini..


ada 6 tu je kan? aah memang pun 6 je lagunya.. semua lagu ditulis sendiri oleh PSY.. belum dengar lagi semua lagunya.. menyusul nanti dalam kereta ke..tengok la macam mana.. Thanks Mnet for giving me this cool price gift.

p/s: menghabiskan hujung minggu di kampung halaman ku.

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...