Tuesday, November 20, 2012

Entry pantas


Assalamualaikum kepada semua... sambil-sambil buat report FYP di tempat praktikal, 
cuba la cari kerja di jobstreet. Sementara sebulan untuk presentation depan lecturer kan... 


ada rezeki, ada la...kalau tak dapat tak apa de..
rezeki masing-masing tak ada sape boleh duga kan..
tu aje la.. err nampak sangat ke macam tak tahu nak tulis apa?

pelik sangat ke tajuk tu? 
tak tahu nak bagi tajuk apa..

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini