Tuesday, November 20, 2012

Entry pantas


Assalamualaikum kepada semua... sambil-sambil buat report FYP di tempat praktikal, 
cuba la cari kerja di jobstreet. Sementara sebulan untuk presentation depan lecturer kan... 


ada rezeki, ada la...kalau tak dapat tak apa de..
rezeki masing-masing tak ada sape boleh duga kan..
tu aje la.. err nampak sangat ke macam tak tahu nak tulis apa?

pelik sangat ke tajuk tu? 
tak tahu nak bagi tajuk apa..

8 comments:

Fendy said...

xpelik pon...okay je

Anisa Anuar said...

hehehe...rasa mcm pelik

Anonymous said...

doakan yg terbaik for u ye

@YUNID@TI said...

hope success..

miz ruha said...

gud luck... :)

Remy hazza said...

kalau dah rezeki tak kemana..... gud luck sis!

Anisa Anuar said...

thanks semua... =)

Jue Jaynee said...

jue pun mohon kat sini juga..tgh cari2

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...