Friday, November 16, 2012

Segmen : Tambahkan Follower di Blog

Assalamualaikum kepada semua.. maaf la yea semua..
hari ni dan weekend maybe tak blogging dan blog-walking *sob sob*
tengah blog-walking tadi nampak kat blog MRS.BUDUBILIS tu yang rasa nak join sama la.

klik banner ni kalau nak join sama
tarikh segmen 15 nov sampai 20 nov 2012

nak ajak semua join segmen ni...
kepada cik aimi wardina sedap nama awak..
salam perkenalan dari saya dan harap bermula dengan segmen ni, kita akan terus 
keep in touch a.k.a saling support each other..
good luck buat segmen ni...jangan risau mesti ada yang join sama..
blog yang nice and simple.. lepas ni saya akan rajin-rajin singgah blog awak..

p/s: saya nak blog-walking blog korang tapi kena jaga adik la weekend ni..
kalau saya sempat, saya singgah ea..sorry taw korang..

12 comments:

Fendy said...

selamat bersegmen....

Aimi Wardina ♥ said...

Tq so much awak :)

Anisa Anuar said...

fendy: thanks..

aimi: ur welcome...don't mention it

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

dari segmen same..dah follow :)
http://gelanifer.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

Haziqah and atiQah said...

visit u from da same segmen

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

Remy hazza said...

selamat bersegmen...... gud luck !

Nur Wanie said...

Dh follow .. follow balek ea ?

http://waniesweetstory.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-follower-diblog.html

miz ruha said...

selamat tambah follower... ^_^

sila jaga adik... =)

NoEn said...

selamat bersegmen...

Sitidotshahira said...

haii ! dari segmen yang same :) done follow ^^

http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

Anonymous said...

datang BW dari segmen yang sama. jom singgah blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...