Friday, November 16, 2012

Segmen : Tambahkan Follower di Blog

Assalamualaikum kepada semua.. maaf la yea semua..
hari ni dan weekend maybe tak blogging dan blog-walking *sob sob*
tengah blog-walking tadi nampak kat blog MRS.BUDUBILIS tu yang rasa nak join sama la.

klik banner ni kalau nak join sama
tarikh segmen 15 nov sampai 20 nov 2012

nak ajak semua join segmen ni...
kepada cik aimi wardina sedap nama awak..
salam perkenalan dari saya dan harap bermula dengan segmen ni, kita akan terus 
keep in touch a.k.a saling support each other..
good luck buat segmen ni...jangan risau mesti ada yang join sama..
blog yang nice and simple.. lepas ni saya akan rajin-rajin singgah blog awak..

p/s: saya nak blog-walking blog korang tapi kena jaga adik la weekend ni..
kalau saya sempat, saya singgah ea..sorry taw korang..

12 comments:

  1. fendy: thanks..

    aimi: ur welcome...don't mention it

    ReplyDelete
  2. dari segmen same..dah follow :)
    http://gelanifer.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete
  3. visit u from da same segmen

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen...... gud luck !

    ReplyDelete
  5. Dh follow .. follow balek ea ?

    http://waniesweetstory.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-follower-diblog.html

    ReplyDelete
  6. selamat tambah follower... ^_^

    sila jaga adik... =)

    ReplyDelete
  7. haii ! dari segmen yang same :) done follow ^^

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete
  8. datang BW dari segmen yang sama. jom singgah blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete
  9. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post