Thursday, November 22, 2012

Di mana kedudukan blog ni (SEO Extravaganza)


Assalamualaikum semua....tadi saje la pergi check, mana la kedudukan Anisa's Corner 
untuk Contest SEO Extravaganza ni..


klik untuk besarkan image ni

jadi tak ramai pun girls yang join...Saya jauh ketinggalan..
Baru tahu tahap blog ni memang jauh lagi untuk menempuh dunia blog.
Hebat betul contest ni...apa-apa pun I'm glad to be part of it..

2012 Tahunku Yang Cantik | Anisa's Corner

ada rezeki ada la... kata pun niat nak try aje..
benda baik kan...tak salah try..hihihii..
kalau nak borak terus boleh la guna twitter saya @nysa14
mention saya taw..bye guys!!!

11 comments:

miz ruha said...

wah... kiranya seo juga tu... no 6... tahniah... terus berjuang... :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

gudluck anisa.. ^_^

Hatimi Tahirruddin said...

mantap tu kat first page...tahniah...

baby comel said...

all the best ye anisa.. xpe, still punya masa lg :)

Fendy said...

fendy punya blog dah jauh ketinggalan..

Remy hazza said...

byk masa lagi....nanti bertambah2 hampir lah ke puncak.....

Melastik Bintang said...

selamat berjaya anisa..

Anisa Anuar said...

thanks korg...hehehe lgpun pesaing lain lg hebat...=)

hazwan hairy said...

wah hebat lah page 1 ...

Nur farahiza said...

bagusnye , selamat berjaya ye :)

Shasha Yacob said...

wa nak join, tapi benda alah seo tuh pun wa kurang paham. hihi

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...