Thursday, November 22, 2012

Di mana kedudukan blog ni (SEO Extravaganza)


Assalamualaikum semua....tadi saje la pergi check, mana la kedudukan Anisa's Corner 
untuk Contest SEO Extravaganza ni..


klik untuk besarkan image ni

jadi tak ramai pun girls yang join...Saya jauh ketinggalan..
Baru tahu tahap blog ni memang jauh lagi untuk menempuh dunia blog.
Hebat betul contest ni...apa-apa pun I'm glad to be part of it..

2012 Tahunku Yang Cantik | Anisa's Corner

ada rezeki ada la... kata pun niat nak try aje..
benda baik kan...tak salah try..hihihii..
kalau nak borak terus boleh la guna twitter saya @nysa14
mention saya taw..bye guys!!!

11 comments:

  1. wah... kiranya seo juga tu... no 6... tahniah... terus berjuang... :)

    ReplyDelete
  2. mantap tu kat first page...tahniah...

    ReplyDelete
  3. all the best ye anisa.. xpe, still punya masa lg :)

    ReplyDelete
  4. fendy punya blog dah jauh ketinggalan..

    ReplyDelete
  5. byk masa lagi....nanti bertambah2 hampir lah ke puncak.....

    ReplyDelete
  6. thanks korg...hehehe lgpun pesaing lain lg hebat...=)

    ReplyDelete
  7. bagusnye , selamat berjaya ye :)

    ReplyDelete
  8. wa nak join, tapi benda alah seo tuh pun wa kurang paham. hihi

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post