Thursday, November 22, 2012

Di mana kedudukan blog ni (SEO Extravaganza)


Assalamualaikum semua....tadi saje la pergi check, mana la kedudukan Anisa's Corner 
untuk Contest SEO Extravaganza ni..


klik untuk besarkan image ni

jadi tak ramai pun girls yang join...Saya jauh ketinggalan..
Baru tahu tahap blog ni memang jauh lagi untuk menempuh dunia blog.
Hebat betul contest ni...apa-apa pun I'm glad to be part of it..

2012 Tahunku Yang Cantik | Anisa's Corner

ada rezeki ada la... kata pun niat nak try aje..
benda baik kan...tak salah try..hihihii..
kalau nak borak terus boleh la guna twitter saya @nysa14
mention saya taw..bye guys!!!

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini