Monday, November 19, 2012

Pengalaman driving yang mendebarkan


Assalamualaikum kepada semua.. Pernah mengalaminya? 
Time tu waktu hujan sangat lebat..nak dijadikan dramatik, time tu tak boleh guna wiper...
apa lagi nak menangis time tu...hujan lebat yang amat...lalu highway pulak.. 
satu je harapan saya waktu tu bawak di lane paling kiri dan...
hanya bergantung pada line putih di tepi jalan...masa tu hanya tuhan saje yang tahu..

gagahkan diri drive jugak...kerana takut pulang agak lewat masa tu..
kereta, lori...time tu...sampai sekarang rasa debarannya..

masa tu saya rasa baru tahu line putih tu ada gunanya..
banyak membantu saya redah sepanjang perjalanan..
diharapkan tak lagi merasa perkara yang sama..

pinjam dari google image 

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini