Monday, November 19, 2012

Pengalaman driving yang mendebarkan


Assalamualaikum kepada semua.. Pernah mengalaminya? 
Time tu waktu hujan sangat lebat..nak dijadikan dramatik, time tu tak boleh guna wiper...
apa lagi nak menangis time tu...hujan lebat yang amat...lalu highway pulak.. 
satu je harapan saya waktu tu bawak di lane paling kiri dan...
hanya bergantung pada line putih di tepi jalan...masa tu hanya tuhan saje yang tahu..

gagahkan diri drive jugak...kerana takut pulang agak lewat masa tu..
kereta, lori...time tu...sampai sekarang rasa debarannya..

masa tu saya rasa baru tahu line putih tu ada gunanya..
banyak membantu saya redah sepanjang perjalanan..
diharapkan tak lagi merasa perkara yang sama..

pinjam dari google image 

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini