Tuesday, November 13, 2012

Blog review special edition : temerity


Assalamualaikum semua.. hari ni nak buat blog review special edition.
kenapa? nanti saya cerita la...sabar okay?

klik header ni untuk pergi terus blog dia
blog yang sangat unik..cara penyampaian dia memang friendly..
cara lukisan dia mengingatkan pada adik saya.
walaupun post dia boleh dibilang, tapi saya kagum dengan dia..
dia dapat buat post yang sangat berkualiti..
follower dia, sangat jauh dari saya dengan jumlah post..
berbeza sangat... tapi bila masuk blog dia ni...macam ada aura dia tersendiri..

special edition sebab...saje je..hehehe..
nanti korang terjah sendiri yea...

 p/s: perasaan rendah diri menyelubungi hati ni bila singgah ke blog dia.

8 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

ZAAAAAP .. TERUS PEGI .. HEHE

whitecappuccino said...

terjah!

Fendy said...

terjah dan terus terjah....

Si Matatajam said...

Ok gi terjah ni yek..

Anisa Anuar said...

sila2 la yea... =)

yana aina said...

fly ... ^^

Remy hazza said...

kena pi terjah lah nie.....

miz ruha said...

nak gi sana naek apa ye..?

terjah!!

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...