Tuesday, November 13, 2012

Blog review special edition : temerity


Assalamualaikum semua.. hari ni nak buat blog review special edition.
kenapa? nanti saya cerita la...sabar okay?

klik header ni untuk pergi terus blog dia
blog yang sangat unik..cara penyampaian dia memang friendly..
cara lukisan dia mengingatkan pada adik saya.
walaupun post dia boleh dibilang, tapi saya kagum dengan dia..
dia dapat buat post yang sangat berkualiti..
follower dia, sangat jauh dari saya dengan jumlah post..
berbeza sangat... tapi bila masuk blog dia ni...macam ada aura dia tersendiri..

special edition sebab...saje je..hehehe..
nanti korang terjah sendiri yea...

 p/s: perasaan rendah diri menyelubungi hati ni bila singgah ke blog dia.

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...