Wednesday, November 07, 2012

Should I change it?


Hello everyone... I was typing at Google Search about
Anisa's Corner then..I realized that I'm not the only one who use Anisa's Corner


should I change it? why I want to change it?
I feel that there's no originality and 'copy cat' other blogger.

Can I change to Nysa's Corner or..
into something else... not too girlish and childish..
I don't know..any suggestion from you guys...


11 comments:

  1. stay je dulu dengan nama ini..

    ReplyDelete
  2. dah pergi google. anisa's corner.

    yup, tak satu, tapi ada lagi 2 di first page.

    anisagreatestchoice.blogcpot.com dah macam takde orang, boleh di abaikan.

    yang lagi satu, aniesacorner.blogspot.com actually nama blog dia is Anisa's Collection, nanti lelama akan bertukar lah kat google tuh. dan niche korang dua pun lain.

    kakcik macam personal, dia macam marketing centu.

    *bila kita tukar something di blog such as meta data description,keyword etc or tajuk blog. google ambil masa untuk update benda2 tu untuk dijadikan hasil carian.

    well, advice. just stay with your Anisa's Corner, nanti kesian reader ramai yang lost, mana pergi anisa nye ha -.-

    ReplyDelete
  3. good advice...thanks korg!!! =)

    ReplyDelete
  4. kalau awak nak tukar, pastikan ia unik dan lain daripada lain.. sebab takut orang konpius je mana satu awak... ia ibarat branding jugak tu.. kalau dah 2-3 branding yang sama, ia macam dah tak ada keunikan dan keistimewaan lagi..

    ReplyDelete
  5. kalau tak tukar pon takpe kot...jnji kwn kenal blog awk ^^

    ReplyDelete
  6. BEK XYAH TUKAR .. SBB RAKAN BLOGGER DA MULE KENAL AWK NGAN ANISA CONNER .. XPE SAME PUN ... TAPI LAIN >,<

    ReplyDelete
  7. takpe sama..cuma kena kuatkan lagi anisa's corner yang ni supaya dapat 1st kat google search..hehehe

    ReplyDelete
  8. no need to change it, name tue dah sweet

    ReplyDelete
  9. Originality tak semestinya diukur pada nama blog. Originality boleh juga dinilai berdasarkan penulisan dan paras rupa blog. Tak dak salah pun kalau sama.

    sama konsep macam nama manusia juga. nama sama tapi rupa dan sifat berlainan. begitulah juga konsep berblogging ni.

    ReplyDelete
  10. kena do something tu.......
    kalau dah ada dua tiga......
    conpius org nk cari nanti.....

    ReplyDelete
  11. sy suka pada anisa's corner... sebab kenal nisa dengan nama tu...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post