Tuesday, November 27, 2012

Akhirnya follower #500 telah ditemui


Assalamualaikum semua...selamat hari Selasa (motif??)
akhirnya follower yang ke 500 untuk Anisa's Corner telah ditemui 

perghhhh...masyuk2..sebenarnya saya dah lama
follow blog Nakhoda Nurani ni.
Blog yang update pasal apa yang berlaku kat Masterchef dan..
saya tahu empunye blog tu sangat meminati Ziana Zain (opss stalker)
tak ingat bila saya baca tapi dah lama rasanya..
*ni nak promote blog ke orang nye...*

saya dengan blog tu sekadar silent reader..
sebab terlalu silent kan...maybe tak perasan la kehadiran saya kat blog tu..

Kepada Muz (saya panggil Muz je ek) teruskan berblog,
Salam perkenalan dari saya..harap lepas ni kita teruskan jejak-menjejaki..
eceh...dah macam buat Jejak Kasih pulak...

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...