Tuesday, November 27, 2012

Akhirnya follower #500 telah ditemui


Assalamualaikum semua...selamat hari Selasa (motif??)
akhirnya follower yang ke 500 untuk Anisa's Corner telah ditemui 

perghhhh...masyuk2..sebenarnya saya dah lama
follow blog Nakhoda Nurani ni.
Blog yang update pasal apa yang berlaku kat Masterchef dan..
saya tahu empunye blog tu sangat meminati Ziana Zain (opss stalker)
tak ingat bila saya baca tapi dah lama rasanya..
*ni nak promote blog ke orang nye...*

saya dengan blog tu sekadar silent reader..
sebab terlalu silent kan...maybe tak perasan la kehadiran saya kat blog tu..

Kepada Muz (saya panggil Muz je ek) teruskan berblog,
Salam perkenalan dari saya..harap lepas ni kita teruskan jejak-menjejaki..
eceh...dah macam buat Jejak Kasih pulak...

11 comments:

Jue Jaynee said...

hihikk da 500..tahniah :)

Eraz Fadli said...

tahniah.. dh smpi 500.. ;)

Anisa Anuar said...

thanks... =)

Nasir Bravo said...

wah,,dah separuh 4 angka follower,,thniah,,

miz ruha said...

tahniah... ^_^ makin bertambah follower anisa...
perasan masa blogwalking pagi tadi... :)

puteri nur afiqah said...

congratulations.. dah 500 dah...

:) hepi blogging..

hazwan hairy said...

tahniah!dah naik..hehe

Engku Muzahadin said...

Silent reader rupanya, mgkin tu yg tak perasan tu. By the way, sori lambat perasan utk follow balik. Dan thanks utk entry ni. Dan Masterchef & ZZ tu mmg betul la tu..Hehe.. Keep in touch :)

IsmahFirzanahIshamshahIFI said...

Tahniahhhhh ^_^

Muhd Ashraf Muizz said...

tahniah .. teruskan berkarya .. saya follow sini :) .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

Remy hazza said...

tahniah... dah 500 ye.... lepas nie dah potong remy ler.....

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...